ЗАГРЛИ МЕ: Ана Бекута и Халид Бешлић екранизовали дуетску песму (ФОТО/ВИДЕО)

Душан Цакић

22. 06. 2024. у 15:10

МУЗИЧКЕ ЛЕГЕНДЕ Ана Бекута и Халид Бешлић снимили су спот за дует „Загрли ме“, који се налази на Анином новом албуму „Грешила сам“.

ЗАГРЛИ МЕ: Ана Бекута и Халид Бешлић екранизовали дуетску песму (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Аднан Кадић

Кадрови су крајем маја снимани у познатом сарајевском ресторану „Под липом“, те на Нишићкој висоравни и доносе атмосферу поновног сусрета двоје људи, које су кроз живот спајали и раздвајали бројни догађаји.

Фото: Аднан Кадић

Двоје бардова регионалне музичке сцене, снимање су искористили да се присете заједничких наступа крајем прошлог века у бројним градовима бивше Југославије, да прелистају старе фотографије, од којих су се неке нашле и у самом споту, али и да пробају традиционалне производе домаће кухиње, пре свега пите, за које Ана тврди да нигде нису тако укусне, као у Босни и Херцеговини.

- Халид и ја смо пресрећни што се публици допала песма и надамо се да ће исто тако заволети и спот. Халиде, хвала што си ти ово отпевао са мном – рекла нам је Ана.

Подсетимо, ова нумера је посвећена, Анином покојном партнеру, Милутину Мркоњићу. А како је и Ана сама истакла, да је управо Милутин „кумовао“ још за његовог живота, да Ана и Халид сниме овај дует.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ГОТОВО ЈЕ! Алекса Аврамовић напустио Партизан, позната и наредна дестинација