ЖИВЕО ЗАБОРАВЉЕН ОД СВИХ: Тони Монтано продао стан пред смрт и планирао да се врати у родно место, комшиница открила истину

Новости онлајн

22. 05. 2024. у 19:08

ВЕЛИБОР МИЉКОВИЋ у народу пуно познатији као Тони Монтано данас је пронађен мртав у свом стану.

ЖИВЕО ЗАБОРАВЉЕН ОД СВИХ: Тони Монтано продао стан пред смрт и планирао да се врати у родно место, комшиница открила истину

Фото: Танјуг/З.Жестић

- Током последњих 10 година живота он је прилично кубурио са финансијама због тога што ауторских права није могао да живи, капало је ту и тамо, али недовољно да се прескочи граница беде. Ни године нису биле на његовој страни па није могао да наступа у мери која би била задовољавајућа, а руку на срце није било ни много позива за наступе, нека друга времена су дошла - како наводи извор и наставља:

 Тај стан у коме је живео продао је својој рођаки и од тих пара успевао да набави све што му треба за пристојан живот. Последњих неколико месеци често је говорио да жели да се врати у свој родни Бојник и да тамо живи у миру, достојанствено. Говорио ми је: "У Бојнику ми свако ко ме сретне пожели добар дан, док у Београду ми се не јављају ни људи које познајем. Тамо имам све што ми треба и желим да тамо будем срећан и дочекам крај" - рекао је извор Курира јако близак Тонију.

Фото: Танјуг/З.Жестић

- Продао је стан и дошао овде пре два дана са великим торбама да спакује ствасри. Стриц и стрина му живе одмах поред и јако су добри људи. Тони није имао љубав и пажњу и због тога није био психички добро последњих дана. Самоћа га је убила - изјавила је комшиница.

Подсетимо, како Курир сазнаје, упућена патрола на лицу места затекла Миљковић Снежану, сестру од стрица преминулог Миљковић Велибора познатијег под уметничким именом Тони Монтано, која је изјавила да им се није јављао на телефон и да није отварао врата стана. Ангажовали су бравара који је отворио стан, где је у фотељи затечен музичар. На лице места изашла екипа СХМП која је констатовала смрт. Увиђајна екипа извршила увиђај и запечатила стан. Нема трагова насилне смрти. Тело возилом санитета превежено на ИСМ.

(КУРИР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - Можда смо глупи, али нисмо толико

ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - "Можда смо глупи, али нисмо толико"

ДОШЛО је до великог раскола између влада САД и Европе око плана за обезбеђивање огромног кредита од 50 милијарди долара за Украјину уочи самита Г7 у Италији, пише бриселски Политико.

12. 06. 2024. у 20:30

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

СРБИЈА је данас била на удару грмљавинских процеса са пљусковима. У деловима земље забележене су и грмљавинске олује. Олује са градом погодиле су шире подручје Пожеге и Чачка.

12. 06. 2024. у 20:25

Коментари (0)

ЈОШ НИСТЕ ОДЛУЧИЛИ ГДЕ ЋЕТЕ НА ЛЕТОВАЊЕ? Контики вас води у Тунис по невероватно ниским ценама