КАКО АЦО ПЕЈОВИЋ ЗОВЕ САШУ ПОПОВИЋА? Открио где ће да ради после пензије, овоме се нико није надао

Новости онлајн

13. 04. 2024. у 23:55

АЦО ПЕЈОВИЋ један је од певача који је врхунац каријере постигао током сарадње са Гранд продукцијом, која траје пуних 25 година.

КАКО АЦО ПЕЈОВИЋ ЗОВЕ САШУ ПОПОВИЋА? Открио где ће да ради после пензије, овоме се нико није надао

Фото: Зоран Илић

Под окриљем Гранда певач је достигао неслућене висине популарности, за шта је у доброј мери заслужна и Гранд продукције која ове године прославља 25 година упешног рада.

Пејовић који је дуги низ годин,  открио како су изгледали разговори са Сашом Поповићем у време када је решио да постане Грандов певач, а због једне ствари коју је управо сазнао остао је по сопственом признању затечен.

-То је све сјајно. Желим овој дивној продукцији ја још једно 50 на ових 25, мислим да је то у реду, а после нека они виде сами шт аће даље. Потпуно сам затечен када сам сазнао да је 10 гоидина од Гранд телевизхије прошло. Просто, прошло ми је овако, као када се пуцне прстима, као наравно и ових 25 година постојања Гранда. Увек су били ту и надам се да ће и убудуће бити ту за мене и за све моје колеге кад год је нешто требало, када су нови албуми у питању. Кад год сам се обратио, поготово још на почецима увек су били ту за мене, и стали су иза мене – рекао је Ацо пожелевши још дуги низ година успешног пословања Гранду.

Фото: Зоран Илић

Певач је описао како су изгледали први договори са Сашом Поповићем и отклрио да ли је први човек Гранда био строг сарадник.

-Дошао сам ту као неко ко је већ имао албуме иза себе. Шта значи бити строг?! Волим да је неко строг према млађима, да им покаже како треба и шта треба. Не знам. Према мени није ни покушавао то. Он мене од првог дана зове „Братићу“, ја њега „Братићу“ и то је тако. И дан данас је тако када се јављамо један другом на телефон. Сале је један диван човек, прави господин и неко ко заиста заслужује све у животу и неко ко је заиста ту кад год треба било коме. Знам из искуства мојих колега да је тај исти Сале кад год је требало за било какву ствар у животу, и за савет и за било шта, да је он ту био – испричао је певач.

Фото: Новости

Пејовић је признао да има и тајне планове са Грандом у будућности, с обзиром да му је најбоља пријатељица Весна Милановић, водитељка и ПР Гранда, као и Драгана Катић, такође лице Гранд продукције.

-Кад будем завршио каријеру хоћу можда и ја да радим нешто ту код вас (осмех). Шалу на страну, нисам размишљао о томе, али као што је Гранд био увек ту за мене, и ја сам увек био за продукцију ту. Шта год је требало, ту сам. Љубав се гради – нагласио је Пејовић.

Фото: Новости

И њему је као и многим другим певачима Гранд заиста променио живот.

-Променио је у сваком случају. У време када смо издавали албуме Гранд је као и данас био највећа и најјача кућа. Тада није било ни толико телевизија, није било ни Инстаграма. Фејсбука, па на крају крајева ни мобилних телефона. Гранд је увек био неко ко је подржавао своје певаче и стао иза њих. Наравно да каријера ако имаш подршку такве куће као и телевизију иза себе да промовишеш свој албум, шта у тим годинама може један певач боље да очекује и да добије – рекао је Пејовић.

Фото: Новости

Ацо је свестан да се нашао на правом месту у право време.

-Све се некако сложило. Коцкице апсолутно треба да се сложе у животу да све буде како треба, то кажем и млађим колегама. Да морају да се стрпе да све животне коцкице буду сложене како треба и онда да све бу8де своје и на свом у првом тренутку. Ко чека тај и дочека, зар не? Није оно ко чека тај извиси – закључио је уз осмех Пејовић.

(ГРАНД)

БОНУС ВИДЕО:

ПОКРЕЋУ МЕ НЕПРЕДВИЂЕНЕ СИТУАЦИЈЕ | "Новости" интервју | Милош Раденковић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ВАТРОГАСЦИ су спасили 28 људи који су остали заглављени висећи 30 метара наглавачке током вожње у забавном парку у Орегону у Сједињеним Америчким Државама.

15. 06. 2024. у 10:44

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - Били смо спремни да интервенишемо

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - "Били смо спремни да интервенишемо"

РУСКИ војни авион јуче је накратко нарушио ваздушни простор Шведске источно од балтичког острва Готланд, након чега су га пресрели шведски борбени авиони, саопштиле су данас оружане снаге те нордијске земље.

15. 06. 2024. у 12:42

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

"УВЕК гледам све с позитивне стране, па тако и посао који радим. Осмех је мој мото. Научио сам да је све у животу онако како ти то сагледаш, ако се жалиш и стално си незадовољан, такав ти је и цео живот."

13. 06. 2024. у 21:30

Коментари (0)

ЗВЕЗДА СЕ РЕШИЛА ВЕЗИСТЕ: Странац напустио Маракану, а остаје у Суперлиги