БИЛА ЈЕ ЉУБОМОРНА КАД ЈЕ ВИДЕЛА КАКВА САМ: Сандра Африка се не зауставља, жестоко оплела по жени Милета Китића

Новости онлине

10. 06. 2023. у 22:35

ПЕВАЧИЦА Сандра Африка наступала је заједно са Милетом Китићем, што је био и сам почетак њене каријере.

БИЛА ЈЕ ЉУБОМОРНА КАД ЈЕ ВИДЕЛА КАКВА САМ: Сандра Африка се не зауставља, жестоко оплела по жени Милета Китића

Фото: Принтскрин Јутјуб/IDJVideos.TV

Међутим, како она наводи, није била у добром односу са Мартом Савић, певачевом супругом.

- Видело се да је Марта била много љубоморна на мене. Односно, није док ме није видела уживо како изгледам, да сам добра риба! До тада је говорила: ,"Нека иде Сандра с Милетом на наступе јер је знала да ће он кући да доноси више лове. Говорила ми је: "Љубави, срећо, а онда, када ме је видела, променила је плочу. Што ли се истриповала, то не знам, али капирам да је можда помислила да сам претња. Чудна ствар је женска сујета, очигледно је и то било посреди. После, кад сам отишла, фокусирала сам се на то да сама направим каријеру и почела сам да певам и правим хитове - прича певачица и објашњава да је не чуди што је Марта не воли и да треба да ради више на каријери да би направила добре песме:

Фото: Принтскрин Јутјуб/IDJVideos.TV

- Марта је много година на естради, али ја слабо знам њене песме. Она нема неке хитове, требало би више да се бави каријером, али видим да је отишла из земље и да се посветила неким другим стварима. Немам ништа против жене, али је очигледно да не може очима да ме гледа. Има 20 албума, а нигде хита - говори Сандра.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Емисија Премијера

С друге стране, Марта је у више наврата прокоментарисала Сандрино пецкање.

- Ја сам безвезе увучена у целу ту причу с Африком јер је она та која око целе ситуације прави јавне скандале и фрку. Мени је увек жао када се ја спомињем негде незаслужено. Моје мишљење о свему томе што она прича јесте следеће: ,"Мишеви увек постоје, они имају своје рупице. Из њих излазе и враћају се у њих. Причају, раде шта раде. Али миш је мали и када се попне на брдо, тако да ја њој не бих посвећивала превише пажње. Ово што прича говори искључиво само о њој, не о мени - објаснила је тада Савићева.

(Српски телеграф / Телеграф.рс)

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕДИНСТВЕНОСТ ЈЕ КЉУЧ СВЕГА Милена Ћеранић у "Са звездама на ти"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НЕПРОЛАЗНА ПОКЕР АВАНТУРА: MaxBet одушевљава спонзорским уговорима