ОНА ЈЕ ЗА МЕНЕ СВЕТИЊА: Емир Хабибовић овековечио мајку у споту

Новости онлајн

10. 06. 2023. у 22:25

ПЕВАЧ Емир Хабибовић решио је да направи преокрет у својој успешној музичкој каријери.

ОНА ЈЕ ЗА МЕНЕ СВЕТИЊА: Емир Хабибовић овековечио мајку у споту

Фото: Приватна архива

С обзиром на то да је овај познати "краљ бакшиша", како га је иначе назвала публика, синоним за сјајну атмосферу и весеље, овог пута изненадио је многе. Наиме, наследник легендарног Шабана Шаулића снимио је песму "Сузе моје мајке", чији је текст толико емотиван, да је и самог Емира натерао на сузе.

Фото: Приватна архива

Будући да своју приватност крије од очију јавности, занимљиво је да је у споту главна улога припала његовој мајци Иди, која је својом појавом још више дочарала овај пројекат. 

Фото: Приватна архива

- Премијера песме и спота планирана је 28.јуна и једва чекам да чујем реакције људи. Радило се доста, а откако сам почео да се бавим музиком имао сам жељу да ми се мајка појави у споту јер је она за мене светиња. Надам се да ће се публици свидети и да ће је свако понаособ доживети на посебан начин - рекао је Хабибовић за медије

С друге стране, певач је једва успео да доврши овај пројекат јер је тражен на свим просторима, па с тим има мало времена да се посветим неким другим стварима осим свирки.

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕДИНСТВЕНОСТ ЈЕ КЉУЧ СВЕГА Милена Ћеранић у "Са звездама на ти"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу