ЊЕГОВИ ДРУГОВИ НИСУ ЗНАЛИ ДА МУ ЈЕ МАМА ПЕВАЧИЦА: Ћана коначно показала сина Луку

Новости онлајн

09. 06. 2023. у 22:35

ПЕВАЧИЦА Станојка Митровић познатија под надимком Ћана већ деценијама хара нашом музичком сценом.

ЊЕГОВИ ДРУГОВИ НИСУ ЗНАЛИ ДА МУ ЈЕ МАМА ПЕВАЧИЦА: Ћана коначно показала сина Луку

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Suzanin izbor

Последњих неколко година проглашена је за краљицу весеља, а већ је постала пракса да се на приватним слављима појави као изненађење.

Чланови њене породице се никада нису јавно експонирали, а њеног сина и супруга смо имали прилике само неколико пута да видимо на неким догађајима.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Grand News Online

– Они не воле да се експонирају, осим кад баш морају. Сматрају да је то мој посао а не њихов и да је мени место пред објективима. Дуго времена Лукини другари нису знали да му је мама певачица. И једном приликом били смо код Лее Киш а он је рецитовао неку новогодишњу песмицу и они су га видели. Кажу :“Јао па теби је мама Ћана, што нам ниси рекао?“, а он није хтео да се хвали- открила је Ћана.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Grand News Online

Ћана је пре две године први пут у јавности показала сина Луку, а то је било баш на дан када је он прослављао 18ти рођендан. Певачица је открила да је њен син скороман и да никада није имао неке велике прохтеве.

– Кад год бих ишла негде на пут и питала га шта да му донесем никад ништа није тражио. Евентуално неке патике ако зна које би хтео. Ево сад за пунолетсво, није тражио ништа. Ми смо чак хтели да продамо стари ауто и купимо му нови, бубу неку за град згодну, он каже неће, узеће овај стари да вози, не да да га продамо- рекла је она једном приликом.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕДИНСТВЕНОСТ ЈЕ КЉУЧ СВЕГА Милена Ћеранић у "Са звездама на ти"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

СЕДМИЦА ТРИ МИЛИОНА ЕВРА: Видите извучене бројеве - шестице веома издашне