ДА ЛИ ЋЕ СЕ RAGE AGAINST THE MACHINE ВИШЕ ИКАДА ОКУПИТИ? Гитариста Том Молеро открио шта ће на крају бити са бендом

Ђ.Г.

29. 03. 2023. у 18:07

АМЕРИЧКИ гитариста Том Морело у интервјуу за часопис Ролинг стоун говорио је о будућности свог рок бенда Rage Against the Machine, који 2022. године није завршио светску турнеју након повреде фронтмена Зака ​​де ла Роша. Вокал је провео још 17 наступа са оштећеном Ахиловом тетивом, али је касније бенд отказао преосталих 38 концерата.

ДА ЛИ ЋЕ СЕ RAGE AGAINST THE MACHINE ВИШЕ ИКАДА ОКУПИТИ? Гитариста Том Молеро открио шта ће на крају бити са бендом

Foto: Profimedia

Када су музичара упитали да ли ће Rage Against the Machine и даље наступати - и да ли група уопште постоји, Морело је приметио да ни сам не зна.

- Банд Rage Against the Machine је попут прстена из Господара прстенова. Он излуђује људе. Он излуђује новинаре. Он излуђује људе у дискографској индустрији. . Раге ће имати концерте, Рејџ неће имати концерте, знаћете за то од бенда. Не знам. Када се вест објави, она ће бити добијена из колективне изјаве групе. Нема вести [тренутно] - рекао је Морело.

Rage Against the Machine је основан у  Лос Анђелесу 1991. године. Њихове песме одликује наглашена политичка оријентација, гравитација идејама револуционарног социјализма. За девет година постојања, бенд је снимио три албума са ауторским песмама, као и четврти, који се састоји од обрада туђих композиција. Група се потом поново окупила 2007–2011, као и 2019. Тада је најављено да ће Rage Against the Machine кренути на светску турнеју, али је одложена за неколико година због пандемије корона вируса.

Ед Ширан је раније открио да је Џеј-Зи одбио да му дозволи да сними заједно песму, пренела је Газета.

БОНУС ВИДЕО: ВОДЕНИ ТОПОВИ И СУЗАВАЦ -  Погледајте сукобе у Лиону на протестима против реформе пензионог система

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

ДАНАС ЈЕ ЗНАЧАЈАН ДРЖАВНИК И ПРИЈАТЕЉ СРБИЈЕ: Препознајете ли политичара на слици из младости?