ОБЈАВЉЕНО ПОД КОЈИМ БРОЈЕМ ЋЕ НАСТУПАТИ ЛУК БЛЕК НА "ЕВРОВИЗИЈИ": Има велику симболику за наш народ

Novosti online

25. 03. 2023. у 15:54

ОВОГОДИШЊИ победник "Песме за Евровизију", Лук Блек, представљаће нашу земљу у Великој Британији са нумером "Само ми се спава", а данас је званично саопштено и под којим редним бројем.

ОБЈАВЉЕНО ПОД КОЈИМ БРОЈЕМ ЋЕ НАСТУПАТИ ЛУК БЛЕК НА ЕВРОВИЗИЈИ: Има велику симболику за наш народ

Фото: Принтскрин/РТС

Најпрестижније музичко такмичење "Евровизија" због целокупне ситуације у земљи која је победила 2022. године, биће одржано у Великој Британији. 

Све земље које учествују у овом такмичењу одабрале су своје представнике, а сада је званично познат и бројеви под којима ће наступати.

Наш представник, Лука Ивановић, познатији као Лук Блек, на великој музичкој сцени изводиће нумеру под називом "Само ми се спава", а сада је званично саопштен и број његовог наступа.

- Србија наступа под редним бројем 3, у првом полуфиналу "Песме Евровизије 2023" - објављено је на званичном сајту "Евровизије".

У народу постоје разна веровања у симболику броја три, а основно је да тројка доноси срећу, што се надамо да ће бити и у овом случају. Са друге стране, из хришћанске перспективе, основно разумевање броја три представља међусобно поздрављање Светог Тројства – Оца, Сина и Духа Светог.

Иако су мишљења и реакције о овогодишњем представнику наше земље у народу подељена, нема сумње да ће тог 9. маја у првом полуфиналу цела земља бити уз Лука и дати му велику подршку пред највећи изазов у свом животу.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

ПО СВЕМУ СПЕЦИФИЧАН, НАМЕЊЕН САМО ОДРАСЛИМА: Идеалан за одмор у пару уз пуно забаве и доброг провода