ГВИНЕТ ПАЛТРОУ ПРЕД СУДОМ: Због судара на скијању

Танјуг

24. 03. 2023. у 22:05

АМЕРИЧКА глумица Гвинет Палтроу данас ће сведочити пред судом у Парк Ситију у америчкој савезној држави Јута, у грађанској парници коју је против ње покренуо пензионисани очни лекар Тери Сандерсон због судара на скијашкој стази из 2016. године.

ГВИНЕТ ПАЛТРОУ ПРЕД СУДОМ: Због судара на скијању

Фото: АП

Обе стране су се договориле да ће ово суђење трајати 8 дана, а Палтроу и Сандерсон ће данас сведочити пред поротом, преноси АП.

Осмочлана порота ће на основу ових сведочења и других информација закључити ко од њих двоје пре судара имао предност на скијашкој стази.

Сандерсон тврди да је безобзирност Палтроу изазвала њихов судар приликом скијања у скијалишту Дир вели у Парк Ситију.

Он тврди да је том приликом задобио повреду мозга, поломљена четири ребра и друге озбиљне повреде.

Америчка глумица пориче ове оптужбе и тврди да је Сандерсон одговоран за судар на спусту.

Сандерсон тражи одштету, у изноосу од "више од 300.000 долара", док Палтроу, која је покренула противтужбу, тражи од њега симболичан један долар и новац за судске трошкове.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

НИКАДА О ОВОМЕ НИСАМ ПРИЧАО Неле на ХРТ-у о рату и свом пореклу: У мом породичном стаблу има и Хрвата и Срба и Муслимана