ТЕШКО МЕ ЈЕ НАТЕРАТИ: Тања Савић открила рецепт за своју витку линију и проговорила о љубавном животу (ВИДЕО)

Д. Цакић

22. 03. 2023. у 09:00

ФОЛК звезда Тања Савић нерадо признаје да има мали проблем са кашњењем, али истиче да то покушава да исправи.

ТЕШКО МЕ ЈЕ НАТЕРАТИ: Тања Савић открила рецепт за своју витку линију и проговорила о љубавном животу (ВИДЕО)

Фото: Новости

– Обично је то 10-15 минута, али данас сам баш претерала, дешава ми се и то. Не могу да се вадим на децу, али фризер, београдска гужва, деца, обавезе… – рекла је Тања на самом почетку разговора са новинарима.

Фото: Новости

Тања се увелико припрема за лето, те редовно тренира, али, како сама каже, некада не може да одоли нездравој храни.

– Волим да тренирам. Тешко ме је натерати, али када видим резултате, после ме гризе савест ако изостанем. То важи и за храну, углавном прекршим исхрану неким тестом, масном храном, чоколадицама. Нисам баш стриктна у томе – истакла је певачица.

На свом Инстаграм налогу међу пратиоцима и даље нема имена колегинице Ане Николић, па је певачица сада открила да ли су и даље у свађи.

– Ако је праћење на Инстаграму толико меродавно, онда сам са многима у рату. Пратим углавном неке психологе и странице о моди, тако да то није меродавно. Не знам да ли је она љута на мене, ја сам само, као пријатељ, добронамерно све причала – признала је Савићева, која је недавно причала да јој је жао Ане, па од пријатеља са естраде издвојила Јану.

Фото: Новости

Тања је открила да има тајног обожаваоца од којег је добила поклон, а медијима је запао за око и скупоцен накит који је певачица имала на себи.

– Ова огрлица и ове минђуше имају велику симболику и баш су ми важне. Може се рећи да је моје срце заробљено. Освојио је и он мене и ја њега – рекла је она и додала да не би волела да се о њеној љубави и емотивном партнеру пише и прича јавно - истиче Тања.

Фото: Новости

Комплетан интервју са Тањом погледајте у наставку, у видеу испод:

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УСРЕД ЛОНДОНА: Тито пред масом проговорио енглески - Британија још памти Титов говор (ВИДЕО)