"УЛОГУ САМ ПРИХВАТИО ЗАХВАЉУЈУЋИ ГАТАРИ": Метју Меконахи открио како је почела његова каријера

Novosti online

03. 02. 2023. у 15:23

КАРИЈЕРА Метјуа Меконахија кренула је узлазном путањом пре две деценије и то захваљујући главној улози у романтичној комедији "Како изгубити дечка за 10 дана".

УЛОГУ САМ ПРИХВАТИО ЗАХВАЉУЈУЋИ ГАТАРИ: Метју Меконахи открио како је почела његова каријера

Фото: АП

Ипак, глумац сада признаје да се двоумио да игра у овом остварењу, јер је одмах желео да крене са озбиљнијим пројектима.

Међутим, улогу је на крају прихватио и то захваљујући једном мушкарцу који прориче судбину.

- Сећам се да сам једне ноћи размишљао да ли ћу то да урадим или не, док сам шетао булеваром Сансет. Изненада, један момак се појављује ниоткуда, био је гуру, гатара. Рекао ми је: "Могу ли да вам прорекнем судбину?" - рекао је Метју за "Венити Фер" и додао:

 

- Био сам као: "Да, човече. Наравно." Он одмах каже: Постоји филм о којем тренутно размишљате. То је романтична комедија. Морате ово да урадите или ће то бити једно од највећих жаљења у вашем животу. Биће то права експлозија, биће то невероватно искуство и зарадиће гомилу новца."

Док је Меконахи у почетку мислио да је студио ангажовао тајанственог човека да утиче на његову одлуку, на крају је добро размислио о улози.

- Насмејао сам се на ту помисао, али се сећам и да сам озбиљније размислио. Мислим да сам чак прихватио понуду следећег дана.

Међутим, није само овај човек тај коме треба да захвали за улогу. Према Кејт Хадсон, Гвинет Палтроу је првобитно требало да игра улогу Енди Андерсон. Она је била та која је предложила Меконахију да игра Бењамина Берија.

- Гледали смо момке и стално смо размишљали о томе ко ће бити прави. Момак је за мене био заиста важан. Метју је дошао на састанак и мислила сам да је то одлична идеја. Волела сам његову енергију. Одмах смо се сложили - рекла је Кејт.

Иако је Хадсон рекла да се "ништа не ради" када је у питању потенцијални наставак, следеће недеље се навршава 20 година од објављивања филма.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (0)

НЕОБИЧНА ПОСЛЕДЊА ЖЕЉА ЛАНЕТА ГУТОВИЋА: Породица је морала да спроведе, многи су се чудили