"МНОГЕ КОЛЕГЕ ИЗ МЕДИЈА ЖИВЕ ПОТПУНО ЛАЖНЕ ЖИВОТЕ": Шерифовићева проговорила о најинтимнијим детаљима

Novosti online

28. 01. 2023. у 20:24

МАРИЈА Шерифовић важи за једну од оних који немају длаке на језику. Сада је причала о детаљима из живота, а открила је и појединости о којима је до сада веома ретко говорила.

МНОГЕ КОЛЕГЕ ИЗ МЕДИЈА ЖИВЕ ПОТПУНО ЛАЖНЕ ЖИВОТЕ: Шерифовићева проговорила о најинтимнијим детаљима

Фото: Ata images

Маријин отац је имао брак пре него што се венчао са Маријином мајком Верицом, из ког је имала брата који је веома млад напустио овај свет.

- Душан је био мој брат из Рајковог првог брака и он је био бескрајно добра и посебна душица... - испричала је између осталог Марија за медије, а онда се осврнула и на свог оца.

- Направио је Рајко пуно проблема у животу и ја сам то њему све опростила јер прво ми је отац, друго родитеље не можемо да бирамо - каже Марија и додаје:

- Недавно смо се видели у Крагујевцу и рекао ми је: "Ма шта год да сам урадио лоше, погрешно, наопако, овако или онако...", а онда ме је погледао онако значајно: "... барем знам да све што има везе са тобом да сам урадио исправно".

Марија је током емисије искрено причала и о својој одлуци да јавности 2013. године саопшти па чак и пошаље неке поруке, те поменула и начин на који је то урадила, али и то да се због те одлуке никада није покајала.

Поменула је и колеге за које каже да можда немају храбрости или можда имају страх да открију неке ствари.

- Ја знам колико мојих колега, колегиница, људи из бранше, из медија живе потпуно лажне животе, можда имају страх од осуде од довођења својих каријера у проблем - рекла је искрено Марија и додала:

- Јашу по мени, ако ја имам храброст онда се јашем само ја, а не јашу се сви остали који живе ихахај лажне животе и лажно се представљају. То је бесмислено јер ја сам сигурна да ћемо сви да умремо за два дана - каже Марија.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО:

Изложба Јелене Гвозденовић Никол у Културном центру Србије у Паризу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: Пронађена у близини православне цркве у Винковцима - Срби обешени о дрво (ФОТО)

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: Пронађена у близини православне цркве у Винковцима - Срби обешени о дрво (ФОТО)

У БЛИЗИНИ православне цркве у Винковцима пронађена је језива фотографија на којој је написано "Serbian family tree" (српско породично стабло), а на којој су нацртани лешеви обешени о дрво, саопштила је Драгана Јецков из СДСС-а у Сабору.

22. 03. 2023. у 12:24

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (0)

ПИКАСО РАДИО ПОСТЕР ЗА ДОМАЋИ ФИЛМ: Чувени уметник одбио новац, имао несвакидашњи захтев