ЗАДИВЉУЈУЋИ УТИСЦИ О ФИЛМУ "АВАТАР: ПУТ ВОДЕ": Наговештавају да ово може бити најгледанији филм икада

ПР

09. 12. 2022. у 11:32

У среду 14. децембра широм домаћих биоскопа премијерно ће бити приказан дугоишчекивани спектакл редитеља Џејмса Камерона, остварење „Аватар: Пут воде.“ О фантастичном 3Д визуелном искуству, наставку једног од најгледанијих филмова икада говоре бројне иностране критике филма.

ЗАДИВЉУЈУЋИ УТИСЦИ О ФИЛМУ АВАТАР: ПУТ ВОДЕ: Наговештавају да ово може бити најгледанији филм икада

Фото: Промо

Дејвид Ирлич (Давид Ехрлицх) за “Индие Wире“ истиче да је филм светлосних година бољи од првог дела: „Замислите да сте довољно луди да се кладите против Џејмса Камерона или ванземаљске тинејџерке Сигорни Вивер“ напомињући да је „Аватар: Пут воде“ најбоље филмско искуство последњих година.

Пери Немироф (Пери Немирофф) са „Цоллидер“ web сајта који је фокусиран на филмску индустрију напомиње да је веровала да ће нови филм бити корак испред када је о визуелним ефектима реч, али да су прикази у филму импресивни. „Смењују се запањујући кадарови један за другим.”

Кејт Ворнер (Кате Wарнер) за “Пеопле” наводи да су јој се као великој обожаватељки Аватара очекивања испунила “Наравно да нешто дуже траје, али вреди због прелепих визуелних приказа, дивних нових ликова. Потпуно узбуђење”

Дру Тејлор (Дреw Таyлор) за “Тхе Wрап” коментарише да је два пута погледао филм и да је био одушевљен како техничким мајсторством тако и неочекивано интимним, емоционалним дометима. “Камерон је у топ форми, посебно у завршном чину. Добро је што се вратио.”

Подсетимо, прву критику филма пре неколико дана дао је мексички редитељ, добитник награде Оскар Гиљермо Дел Торо када га је назвао “запањујућим достигнућем.”

Наставак култног филма из 2009. године поново осликава свет планете Пандора, враћајући нас На’ви народу чије главне ликове и овај пут тумаче Сем Вортингтон (Сам Wортхингтон) и Зои Салдана (Зое Салдана).

Филм приказује породицу Сали, коју уз Џејка и Нејтири чине и њихова деца, пратећи невоље са којима се они сусрећу и путеве којима пролазе како би сачували једни друге, битке које воде у нади да преживе и трагедије које су их задесиле. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (0)

ФЕБРУАР НА ЕГИПАТСКИ НАЧИН: Угрејте се на лепом и топлом сунцу, уз обалу Црвеног мора и прекратите зимске дане