ВЕЛИКО ФИНАЛЕ MUSIC WEEK ФЕСТИВАЛА: U претходна три дана више од 250.000 посетилаца на Ушћу

Промо

29. 08. 2022. у 12:12

СИНОЋ је завршено четврто издање Belgrade Music Weeka, а кроз капије фестивала од 26. до 28. августа прошло је више од 250.000 људи.

ВЕЛИКО ФИНАЛЕ MUSIC WEEK ФЕСТИВАЛА: U претходна три дана више од 250.000 посетилаца на Ушћу

Фото: Промо

Током претходне три вечери на једној од најлепших градских фестивалских локација наступили су Nucci и Voyage, Црни Церак, Corona и Римски, Газда Паја, Зера, Индођија, Николија, Реља, Девито, Теодора, IDJShow финалисти, Раста, Цоби, Инас, Ангелина и Сара Јо, који су на савршен начин затворили летњу фестивалску сезону.

Овогодишње издање фестивала обележила је врхунска продукција наступа извођача који су захваљујући ефектима, костимима, визуалима, сценографијама и фантастично припремљеним изведбама парирали највећим светским звездама, уз до сада невиђену аудио-визуелну подршку једног од лидера у пољу продукције великих догађаја, Skymusic-а.

Збирно је фестивале из Cloud платформе, Belgrade Beer Fest и Music Week током претходних десет дана посетило више од 600.000 људи из Србије, региона и иностранства, што их сврстава у најмасовније манифестације не само у Београду и Србији, него и у региону.

На самом почетку финалне вечери фестивала, Ангелина је лагано провозала публику својим летњим вајбом као створеним за августовско вече, а одмах након ње фантастичном енергијом надовезала се Сара Јо која је чак и оне фанове који не знају да играју, натерала да се покрену и плешу уз ритмичне хитове које ниже годинама уназад! Њих две су пред публиком извеле своје евровизијске песме и доказале због чега су већ неко време на трону и гошће бројних фестивала у региону и шире!

Одмах по изласку на бину, на одушевљење свих, Цоби је кренуо са хитовима попут “Одакле сам ја”, “Лето је”, “Мами”, “Рари” и врло брзо поново показао зашто је на врху игре кад је у питању продукција и наступи уживо. Његов јединствен звук распевао је публику на Ушћу, а његова универзалност, ватра и страст према музици коју ствара још једном су довеле до тога да се за његов наступ тражи карта више.

Раста је својим бомбастичним наступом на Ушћу понудио публици више од сат времена најјачих емоција кроз баладичне песме, али и сет највећих бенгера, а наступ који је сам по себи одисао посебном енергијом, као специјални гости додатно су употпунили Цоби, Corona и Зера. “1312”, “Кавали”, “Еуфорија”, “Хотел”, “Лимун”, “Гето спот” орили су се Ушћем пред више десетина хиљада људи, а киша која је почела за време његовог наступа и трајала до затварања фестивалских капија, само је додатно употпунила атмосферу.

Ни пљусак није успео да отера посетиоце, те је за крај вечери, млади репер Инас спровео публику кроз новији звук који су млађе генерације препознале као пун погодак и дали ветар у леђа овом извођачу. Његова песма “Нyокосузи” побрала је највише симпатија публике, и на набољи могући начин затворила овогодишњи Belgrade Music Week.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСКИЊУ ПИТАЛИ КАКО ЈЕ У СРБИЈИ, А ОНА СВЕ ШОКИРАЛА ОДГОВОРОМ: Коментари непрестано пљуште (ВИДЕО)

РУСКИЊУ ПИТАЛИ КАКО ЈЕ У СРБИЈИ, А ОНА СВЕ ШОКИРАЛА ОДГОВОРОМ: Коментари непрестано пљуште (ВИДЕО)

СТРАНЦИ који не познају најбоље географију Европе често мешају Србију и Сибир, па у ту рачуницу понекад додају и Сирију, а у прилог томе говоре бројне ситуације када нас је неко упитао одакле смо и да ли је ту много хладно.

29. 01. 2023. у 17:33

Коментари (0)

СРАМОТА... Ово је на столици затекао сваки навијач Црвене звезде који је данас дошао на дерби у кошарци, а тиче се Синише Михајловића