УЛАЗ ЏАБЕ ДО 19.30, А ОНДА УЗ КОНЗУМАЦИЈУ: Сутра на београдском ушћу почиње "Бир фест" уз атрактивне садржаје

ВН

17. 08. 2022. у 11:30

БЕОГРАДСКИ фестивал пива, популарни "Бир фест", отвориће своје капије сутра, тачно у 18 часова, а током четири дана на Ушћу угостиће бројне домаће и светске музичке звезде, као што су "Кошин", Томи Емануел, Бајага и "Инструктори", "Хладно пиво", Констракта, Сенидат, Масимо Савић, Блажа и "Кљунови", "Атомско склониште", "Лав хантерс", ДЛМ, "Психомодо поп"...

УЛАЗ ЏАБЕ ДО 19.30, А ОНДА УЗ КОНЗУМАЦИЈУ: Сутра на београдском ушћу почиње Бир фест уз атрактивне садржаје

Фото промо

Сви они попеће се на главну бину, дугачку 50 метара, на којој ће бити више од 300 расветних тела и 800 квадратних метара ЛЕД екрана. За перфектан звук биће заслужан престижни разглас "Лео", а организатор је од ове године "Скајмјузик".

"Бир фест" биће подељен у две зоне - музичку и "Клауд зону", са бројним садржајима и атрактивним програмима за све узрасте ("Бир маркет" и "Крафт бир ленд" са више од 300 врста хмељног напитка, "Мото плац" са посебном бином и музичким програмом, зидом смрти, кампом, изложбом олдтајмер мотора, студијом за тетоважу, па луна-парк, панорама балони, селфи торањ од 17 метара, са ког ће посетиоци моћи да направе најбољи селфи икада, "Сајлент диско бина", "Електро зона"...). Поводом јубилеја - 300 година пиварства у Србији, огромна пажња биће поклоњена занатским пиварима, који ће палету својих производа представити у посебно дизајнирим куполама. Посетиоце у "Клауд зони" очекује највећа "Кућа бургера" у овом делу Европе, са капацитетом од 1.000 седећих места. Неће остати гладни ни вегетаријанци, које очекују посебни веге рецепти.

КАРТА ОМОГУЋАВА ДВА ПИЋА

УЛАЗ на "Клауд зону" фестивала је слободан, док ће се на концертни простор "Бир феста" до 19.30 часова улазити бесплатно, а после тог времена, уз куповину конзумације за пиће у износу од 590 динара, за коју посетиоци добијају два ваучера која могу да искористе на посебно обележеним шанковима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

КОМШИЈА ИЗ ПАКЛА: Дала му кључ да храни мачке, а онда је видела снимак са камере - страшно шта је урадио у њеном кревету (ВИДЕО)

КОМШИЈА ИЗ ПАКЛА: Дала му кључ да храни мачке, а онда је видела снимак са камере - страшно шта је урадио у њеном кревету (ВИДЕО)

ДА ЛИ стварно знате ко су вам комшије? Ово питање треба себи да постави Деби Веринг-Џонс (64) из Бирмингема коју је непријатно изненадио њен комшија у којег је имала поверење.

03. 10. 2022. у 20:26

Коментари (0)

БРЕГУ ТУЖИО ПРВИ КОМШИЈА: Саслушан на суду - овако се бранио