"СИ ДЕНС" БЕЗ УКРАЈИНАЦА: "Калуш Оркестра" саопштио да неће наступити на Фестивалу у Црној Гори

Novosti online

13. 08. 2022. у 13:00

ПОБЕДНИЦИ овогодишњег "Евросонга", украјински "Калуш оркестра", неће наступити на "Си денс" фестивалу, који ће од 26. до 28. августа бити одржан на плажи Буљарица у Црној Гори, јер су организатори одбили њихов ултиматум да откажу наступ Рускиње Нине Кравиц, једне од највећих звезда електронске музике, која је требало да наступи на затварању фестивала, баш као и Украјинци.

СИ ДЕНС БЕЗ УКРАЈИНАЦА: Калуш Оркестра саопштио да неће наступити на Фестивалу у Црној Гори

Фото Фред Гаси

- Нећемо да наступамо са пропутиновском руском уметницом на истој бини - прокоментарисао је фронтмен групе Олех Псиук.

- Иако је наш бенд то захтевао, организатори су одбили да откажу наступ Нине Кравиц. Због тога, као што смо обећали, отказујемо наступ у Црној Гори. Немамо жељу да наступимо на истој бини са Нином Кравиц и позивамо све који су хтели да нас чују на "Си денсу", да не купују улазнице.

Подсетимо, организатори су Украјинцима одговорили да је дискриминација било ког човека и уметника због националности, расе или вере, у потпуности неприхватљива, као и да је наступ "Калуш оркестре" и ди-џеја Нине Кравиц на истој бини, идеална прилика да у свет пошаљу поруку мира.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (0)

РАЗГОЛИЋЕНА РАМЕНА И ВИТАК СТРУК: Јеленин стајлинг о којем се прича (ФОТО/ВИДЕО)