"ТО СМО ОЧЕКИВАЛИ": Адвокати Амбер Херд поднели захтев за поништење пресуде

Новости онлајн

04. 07. 2022. у 19:38

АДВОКАТИ глумице Амбер Херд затражили су да се пресуда против ње у случају за клевету са бившим супругом Џонијем Депом у потпуности поништи.

ТО СМО ОЧЕКИВАЛИ: Адвокати Амбер Херд поднели захтев за поништење пресуде

Фото: Printscreen NBC news/Танјуг АП

Хердова, која је у јуну проглашена кривом за три тужбе за клевету, рекла је у документу на 43 странице да би пресуда пороте требало да буде одбачена – а са њом и накнаду од више од 10 милиона долара – на основу тога што није поткрепљена доказима.

Хердова тврди – између осталог – да је била лажна Депова тврдња да је изгубио улогу у "Пиратима са Кариба" због тврдњи које је она изнела у чланку "Вашингтон поста".

Деп је "поступио искључиво на основу клевете путем теорије импликација, одустајући од било каквих тврдњи да су изјаве госпође Херд заправо лажне", тврди њена адвокатица Елејн Брејдхофт у поднеску поднетом у петак.

Хердова такође тврди да је новчана накнада коју је порота одредила против ње била претерана, јер је изречена након пресуде у којој је утврђено да су она и Деп клеветали једно друго.

У коментару за "Кортхаус њуз", Депов главни адвокат Бен Чу одбацио је захтев Хердове и њеног тима као очекиване: "Ово смо очекивали, само дуже, ништа од суштинског значаја".

Хердова такође тврди да за једну особу која је била поротник током седмонедељног суђења судски званичници нису правилно проверили јер су као његову годину рођења навели 1945.

Поротник, који је у поднеску означен као поротник 15, "очигледно је рођен након 1945. године. Јавно доступне информације показују да се чини да је рођен 1970. године", наводи се у поднеску.

(Б92)

БОНУС ВИДЕО:

ОТКАЧИЛИ: Јелена Ђоковић са сестром и Нолетовим братом - брза вожња кабриолетом и фолк музика

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КРЕНУО САМ КА ТОМИ, СМРТ МЕ ЗОВЕ: Потресна исповест Зорана Калезића