ГЛАВНЕ ЗВЕЗДЕ "ГАЛИЈА" И "СИНДИКАТ": Осмо издање Оверлоад фестивала последњег викенда у јулу у Владичином Хану

Д. РИСТИЋ

02. 07. 2022. у 12:20

У ВЛАДИЧИНОМ Хану ће, по традицији, последњег викенда у јулу бити одржан осми по реду Оверлоад фестивал, а као загравање биће "послужен" мини-фестивал посвећен љубитељима метал звука.

ГЛАВНЕ ЗВЕЗДЕ ГАЛИЈА И СИНДИКАТ: Осмо издање Оверлоад фестивала последњег викенда у јулу у Владичином Хану

Фото Н. Скендерија

Увод у највећи музички фестивал на југу Србије, биће Overload метал фест, који ће 28. јула угостити бендове Burning Leaf, Restore + TBA, Quasarborn, Alitor и Mud Factory.

Прве фестивалске вечери, у петак, 29. јула, звезде Overloada биће "Исказ", "Дистрикт" и

"Београдски синдикат", којима ће ово бити највећи концертни наступ у овом делу Србије до сада. "Београдски синдикат" се у Владичином Хану чека још од 2020. године, када је фестивал због пандемије вируса корона морао да буде отказан. За ово вече се очекује потврда још једног значајног имена дома музичке сцене, а након завршених свирки, за најиздржљивије посетиоце је предвиђена ди-џеј забава.

Фото Танјуг

Наредне вечери, у суботу, 30. јула, фестивалску публику југа земље забављаће "Кардинал поинт", "Попечитељи", "Мортал комбат" и "Галија". Overload наставља са традицијом одржавања музичких радионица које представљају додатну фестивалску атракцију, а ове године ће бити посвећене љубитељима хип-хопа. Дневна дешавања биће употпуњена и мото-скупом, дефилеом и бајкерским играма, а заинтересованима ће, као и обично, на Спортском центру "Куњак" бити доступан и простор за камповање.

Overload последњих година привлачи све већи број посетилаца са читавог југа Србије, али и из Северне Македоније и Бугарске, а посебна повољност је што је улаз на сва дешавања потпуно бесплатан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КВАЛИТЕТАН И САДРЖАЈАН ХОТЕЛ У ЦЕНТРУ ХУРГАДЕ: Одличан избор за одмор активних породица