НИКОЛИНА ПИШЕК ТРАЖИ ПОСАО? После Видојеве смрти одлучила да се врати професији

Novosti online

01. 07. 2022. у 08:36

НЕКАДАШЊА водитељка Николина Пишек се пре девет година, након удаје за Видоја Ристовића, историчара уметности, у потпуности посветила породици.

НИКОЛИНА ПИШЕК ТРАЖИ ПОСАО? После Видојеве смрти одлучила да се врати професији

Фото: Инстаграм принтскрин/vidojeristovic

Годинама није радила као водитељка, а сада, наводно, жели да се врати професији откако је њен супруг Видоје преминуо.

Како пишу хрватски медији, Пишекова активно тражи посао на телевизији, а увелико трају преговори за једну позицију на малим екранима, што је радује. Како се нашла у проблему због хипотеке над кућом у Загребу, одлучила је да ствари узме у своје руке и да поново зарађује као некад.

Николина Пишек се огласила на свом Инстаграм профилу и показала да је престала да носи црнину када је позирала са цвећем у коси и у пинк хаљини.

- Знам да ће бити успона и падова, тешких тренутака, боли, али и весеља... Живот тече. Знам ко не би желео да се заробим у тузи и у замци предавања судбини, и знам ко не би желео да утихнем. Задужена сам доживотно бити борац за оне које су то заслужиле. И знам да би мој супруг то благословио... И ту сам, ослонац и стена када год затреба, о коју ће се разбити све лоше мисли и накане. Истина је права вредност. Често чуднија од фикције, али то је зато што је фикција у обавези да се држи вероватности; истина није. Понављање не претвара лаж у истину, понекад се то заборавља.. Након доста времена осетила сам се тетошеном. И враћеном у живот. Видимо се ускоро опет - написала је Николина.

Подсетимо, Видоје је преминуо у 44. години пре месец и по дана. Поред боли због губитка супруга и свађе око наследства са свекром Мишом Грофом, Николина мора да се носи и са поменутим финансијским проблемима, о чему јавност данима не престаје да бруји.

(24 сата)

БОНУС ВИДЕО - ОТКАЧИЛИ: Јелена Ђоковић са сестром и Нолетовим братом - брза вожња кабриолетом и фолк музика

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БОРА ЧОРБА: Срећан сам што сам при крају животног пута и нећу доживети пропаст