НЕ ВРАЋАМ СЕ У ПИРАТЕ НИ ЗА 300 МИЛИОНА ДОЛАРА: Џонију због једне реченице на суду нуде невиђено богатство (ВИДЕО)

Novosti online

27. 06. 2022. у 23:25

ХОЛИВУДСКИ глумац Џони Деп, недавно је победио бившу жену Амбер Херд на суду, поводом тврдњи да је била злостављана и силована у браку.

НЕ ВРАЋАМ СЕ У ПИРАТЕ НИ ЗА 300 МИЛИОНА ДОЛАРА: Џонију због једне реченице на суду нуде невиђено богатство (ВИДЕО)

Фото: ЕПА

Порота и целокупна јавност која је пратила суђење стала је на Џонијеву страну, а сада то наводно чини и Дизни студио... који га је пре неколико година отпустио из франшизе "Пирати са Кариба".

Филмски студио је решио да уручи отказ главном глумцу, након чега је Деп изјавио да је разочаран и повређен, као и да се "не би вратио у Пирате ни за 300 милиона долара и милион алпака".

Ову изјаву је поновио и на недавном суђењу, у знак протеста што му челници студија, с којима је сарађивао годинама и помагао на сценаријима за филмове који су зарадили милијарде долара, нису веровали када је тврдио да Амбер лаже.

Сада када је на суду и доказано да је невин, студио планира да га врати у "Пирате".

Због изјаве "ни за 300 милиона долара", Дизни је наводно решио да му понуди 301 милион долара за два наставка и серију на каналу Дизни плус.

Неименовани извор из студија који је открио наводне планове Дизнија америчким медијима, додаје и да се челници студија надају да ће се глумац предомислити када чује ову цифру, али и опростити и наставити сарадњу.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦАМА, ИЗДРЖИТЕ Познати потресени масакром на Цетињу - бројне објаве на мрежама, отказани наступи