"МЕТАК МИ ЈЕ ПРОШАО ПОРЕД ГЛАВЕ": Сека Алексић проговорила о језивом инциденту

Novosti online

28. 05. 2022. у 00:27

СЕКА Алексић открила је неке од најинтимнијих детаља из живота, говорила о свом одрастању и о томе колико је поносна на тешке тренутке кроз које је прошла са породицом у детињству.

МЕТАК МИ ЈЕ ПРОШАО ПОРЕД ГЛАВЕ: Сека Алексић проговорила о језивом инциденту

Фото: Принтскрин Инстаграм/seka_aleksic

Говорила је о својим почецима, непознатим детаљима из каријере, школовању, али и о томе колико је пут ка слави и успешној каријери трновит и пун успона и падова. Такође, присетила се свог оца и кроз сузе говорила о сећању на њега. Љубавна прича певачице и њеног супруга Вељка Пиљикића одувек је изгледала као права бајка, а у емотивној исповести Сека је навела многе непознате појединости из породичног дома и брака.

- Са мном може о свему да се прича. Ја имам тему и за проститутку и за особу која иде недељом на литургију, могу и да причам са мамом која има двоје деце и која је пожртвована мама - рекла је Сека Алексић у емисији "Реална прича", одговарајући на питање која је највећа предрасуда о њој.

А онда се Сека Алексић дотакла питања и одговора шта је све прошла кроз и током естрадне каријере.

- Доста тога сам у животу проживела. Ја певам од 14. године и у кафани сам од 14. године, а сада имам 41. Људе делим само на добре и на лоше. Свашта сам прошла. Од тога да је неко пуцао, да ми је метак прошао поред главе, до тога да су нас у кафанама малтретирали да свирамо до 5 ујутру, а наше се завршава у 1х. А мислим да је од мене то што јесам направило тешко детињство - испричала је Сека.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО - ИМИТАЦИЈА: Ана Кокић као Јелена Карлеуша

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ ТОПЛОГ МОРА И СВЕЖЕ ПЛАНИНЕ: У боровој шуми, ушушкао се Кемер, а у Кемеру одличан хотел