ДИВЉЕ ЈАГОДЕ ОБЕЛЕЖАВАЈУ 45 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА У МТС ДВОРАНИ: "Одолели смо успутним трендовима и остали своји"

Новости онлајн

25. 05. 2022. у 22:26

ЈЕДИНСТВЕНУ прилику да чувену регионалну рок групу Дивље јагоде београдска публика види у соло наступу имаће на јесен, 08. октобра у МТС Дворани.

ДИВЉЕ ЈАГОДЕ ОБЕЛЕЖАВАЈУ 45 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА У МТС ДВОРАНИ: Одолели смо успутним трендовима и остали своји

Фото: Wood

Бенд који важи за рокенрол икону бивше Југославије, иза себе има 12 студијских албума и слови за посебан музички феномен на овим просторима, издвајајући се стилски и тврдоглаво бранећи боје своје музике. Бенд је, како поручује фронтмен Зеле Липовача, одолео трендовима који су долазили и пролазили.

Уочи јесењег наступа у мтс Дворани којим ће обележити 45 година постојања састава, поручује да „чак и када је на овим просторима био популаран хард & хеавy звук“ Јагоде никада нису стављане на прво место тог правца“.

Липовача каже да им је то управо био мотив и извор снаге и воље да буду светски, а не, како каже „локални бенд“.

На концерту у мтс Дворани публика ће  се заједно са чувеном шесторком подсетити непролазних хитова као што су " Једина моја", " Криво је море", " Марија", "Не желиш крај", " Заувјек твој", " Како си топла и мила"; " Мотори", " Шејла", " Кап по кап", " Лет на други свијет"и других.

Подсећања ради, Јагоде су продале милионе носача звука, свирали хиљаде концерата широм света, направивши ризницу од бар тридесетак великих хитова, а велики број страних бендова обрађивао је њихове највеће хитове.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЧУВЕНА МЕСЕЧЕВА ДИЈЕТА: Невероватни резултати - дневно губите и до три килограма!