ДЕП НЕГИРАО ДА ЈЕ ЗЛОСТАВЉАО АМБЕР ХЕРД: Глумац се овако бранио на суђењу

Танјуг

25. 05. 2022. у 21:23

ХОЛИВУДСКИ глумац Џони Деп данас је сведочио с намером да оповргне сведочење бивше супруге, глумице Амбер Херд у њиховој вишемилионској парници за клевету, рекавши да су „незамисливо бруталне, окрутне и лажне" тврдње о злостављању које је она изнела против њега.

ДЕП НЕГИРАО ДА ЈЕ ЗЛОСТАВЉАО АМБЕР ХЕРД: Глумац се овако бранио на суђењу

Фото: ЕПА

На суђењу у Вирџинији, на којем је завршна реч заказана за петак, звезда "Пирата са Кариба" тужи бившу супругу за 50 милиона долара, рекавши да га је оклеветала када је рекла да је жртва породичног злостављања, а с друге стране Амбер Херд тужила је Депа за 100 милиона долара тврдећи да ју је окаљао када је његов адвокат изјавио да су њене тврдње „превара“, преноси Ројтерс.

Наводи се да је Депов тим позвао глумца да сведочи на оптужбе за више случајева физичког и сексуалног злостављања пре и током њиховог кратког брака.

Док су га адвокати испитивали, Деп је користио низ придева да би описао како је било слушати оптужбе.

"Ужасно, смешно, понижавајуће, болно, дивље", рекао је Деп, а затим додао и да је све "незамисливо брутално, окрутно и лажно".

- Ниједно људско биће није савршено, али никада у животу нисам починио сексуално или физичко злостављање - рекао је Деп.Ђ

Фото: Танјуг АП

 

Раније данас и британска манекенка Кејт Мос је сведочила како би оповргла тврдњу Амбер Херд да је "чула гласине о свађи која је завршила падом низ степениште" када су Џони Деп и Кејт Мос били у вези 1990-их.

Манекенка је навела да се оклизнула на степеништу и повредила током одмора који је пар проводио на Јамајци.

- Никада ме није гурнуо, шутнуо или бацио низ степенице - рекла је Кејт Мос преко видео-укључења из Енглеске.

БОНУС ВИДЕО - ИМИТАЦИЈА: Ана Кокић као Јелена Карлеуша

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОВАКАВ ХОТЕЛ СВИ САЊАМО: Склад са природом преточен у најфинији луксуз