РАДИМО ПО 12 САТИ: Даница Ристовски открила детаље са снимања нових епизода ''Игре судбине'', а ево шта је све шокирало

Новости онлајн

25. 05. 2022. у 16:36

ГЛУМИЦА Даница Ристовски гостовала је у јутарњем програму на Првој поводом 500. епизоде серије "Игра судбине" у којој глуми.

РАДИМО ПО 12 САТИ: Даница Ристовски открила детаље са снимања нових епизода Игре судбине, а ево шта је све шокирало

Фото: Принтскрин/Прва

Даница је рекла да је усхићена што је пројекат у коме игра, већ трећу сезону један од најгледанијих.

- Усхићено се осећам, срећа што смо успели да ево већ трећу годину будемо у врху гледаности, серија смо коју прати нација, уживамо, и што у 500. епизоди имамо посебну гошћу која доноси нову енергију и са којом крећему у даље доживљаје породице Каначки. Жарко Јокановић је смислио да се ова јубиларна епизода памти и по нашој легендарној Мири Бањац - започела је Даница, па наставила:

- Сродила сам се, и не знам како бих живела сада без тетка Лиле. Она је моја животна инспирација, као што сам и ја њој, то је та тајна веза између глумца и лика, ми смо ту апсолутно комплементарне. Инспирише ме писац, који тетка Лилу доводи у неочекиване ситуације, па ја играм и смишљам, како ћу саму себе и људе око себе изненадити нечим новим - наставила је она.

Признаје да дружења са колегама на снимањима не изостају, као и то да се ради по 12 сати дневно.

- Радимо по 12 сати сваког дана, то време прође у једном брзом ритму, а концентрације мора бити. Професионално мора да се приступи и велика је срећа што смо као колеге добар спој. Чувамо се, радимо једни за друге, лепо се слажемо. Има и тих опуштених тренутака. Учествујем у шалама, али не могу да се сетим неке конкретне ситуације. Пресвлачимо се, паузу од сат времена користим за кафу и цигарету да видим шта још треба да урадим. Биће узбудљиво, верујте да Жарко крије и од нас. Када питамо шта ће бити на крају, каже нам да не зна. Одушевимо се и ми када добијемо нове епизоде. Од краја августа ћемо почети да снимамо и четврту сезону, на радост наших верних гледалаца - завршила је глумица. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИПАК ЋЕ ЈОШ ДА ГЛУМИ: Камерон Дијаз, захваљујући Џејмију Фоксу, враћа се из пензије