"ТУ ЧЕЛОС" ОДРЖАЛИ КОНЦЕРТ У АРЕНИ: Популарни бенд се емотивно опростио од Београда (ФОТО)

Т. Л.

24. 05. 2022. у 09:16

ЛУКА Шулић и Стјепан Хаусер синоћ су, у оквиру опроштајне светске турнеје, одржали величанствен концерт у "Штарк арени".

ТУ ЧЕЛОС ОДРЖАЛИ КОНЦЕРТ У АРЕНИ: Популарни бенд се емотивно опростио од Београда (ФОТО)

Фото: Милена Анђела

Било је ово, како је и најављено, вече за памћење, које ће остати уписано као оно у којем је популарни двојац последњи пут у Србији наступао као "Ту челос". Дирљиво је било и на сцени и у публици.

- Дуго нас није било, али сада смо опет у вашем прекрасном граду. Јесмо ли вам недостајали? - Хаусер је поздравио публику и најавио музичку рапсодију која се у наредна два сата и одвијала у дупке пуној "Арени". - Свака наредна песма биће моја омиљена, као и овај град у који смо дошли с великом радошћу.

Планетарно обожавани виолончелисти разгалили су Београђане изводећи, у свом препознатљивом стилу, обраде неких од најпознатијих рок, поп и џез нумера. Музичари су после сваке изведбе популарних филмских хитова били награђени и испраћени дугим и гласним овацијама. Публика није штедела дланове, као ни виолончелисти руке.

Београђани су се тако на емотиван начин опростили од "Ту челоса", који даље настављају светску турнеју, а онда ће, како су рекли, у нове воде упловити самостално. Попели су се, како кажу, на врх планине, па је време да иду даље. После ове ноћи "Ту челоси" више неће наступати као двојац у нашој земљи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)