КЕЈТ МОС СВЕДОЧИ НА СТРАНИ ЏОНИЈА ДЕПА: Коначно ће изнети детаље наводног инцидента на степеништу

Новости онлајн

24. 05. 2022. у 08:40

СВЕДОЧЕЊЕ Кејт Мос у случају Џонија Депа и Амбер Херд очекује се у среду.

КЕЈТ МОС СВЕДОЧИ НА СТРАНИ ЏОНИЈА ДЕПА: Коначно ће изнети детаље наводног инцидента на степеништу

Фото: Принтскрин

Мос ће дати свој исказ поротницима путем видео-линка уживо, где ће адвокати који заступају и Депа и Амбер имати прилику да је испитају. 

Херд је раније споменула Кејт у свом исказу док је причала о сукобу са Депом на степеницама. Глумица је рекла да је Деп нападао њену сестру и да га је она ударила.

Судија Пени Аскарат, која надгледа случај у окружном суду у Вирџинији, запечатила је све правне поднеске поднете током суђења, тако да је могуће да су се стране сукобиле око прихватљивости поднесака Кејт Мос који остају ван очију јавности.

Друге бивше Депове партнерке, укључујући Ванесу Парадис и Вајону Рајдер, јавно су га подржале.

Подсетимо, глумац Џони Деп тужио је бившу партнерку Амбер Херд и тражио 50 милиона долара одштете због ауторског чланка који је написала 2018. године, у ком тврди да је била жртва породичног насиља. Деп је поротницима рекао да је био жртва насилних промена расположења Амбер Херд и њене склоности да га кињи и злоставља. Амбер је на суду испричала сасвим другачију причу у којој је Депа описала као насилника склоног љубоморним испадима и непрестаном коришћењу дроге.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)