НАДИНИХ 50 ГОДИНА БЛИСТАВЕ КАРИЈЕРЕ: Легендарна певачица народне музике прославила пола века рада

С. Видачковић

22. 05. 2022. у 21:59

ЛЕГЕНДАРНА певачица народне музике Нада Обрић свечано је обележила 50 година каријере. Власница хитова "Дуго те, дуго очекујем", "Сузе теку саме", "О љубави моја прошла", "Болна ти лежим", "Три године" и бројних других, обележила је златни јубилеј у присуству својих колега, породице и пријатеља у просторијама "Југотона".

НАДИНИХ 50 ГОДИНА БЛИСТАВЕ КАРИЈЕРЕ: Легендарна певачица народне музике прославила пола века рада

Фото С. В.

У дугој зеленој, лепршавој хаљини, Нада је примала честитке и букете цвећа, а емоције није могла да сакрије. Канула је и нека суза радосница.

- Невероватан је осећај обележити 50 година рада. Имам трему и сад - каже Нада Обрић. - У целом свом музичком опусу не бих ништа променила, поносна сам на своју каријеру. Остала сам доследна себи, људи ме такву воле и ја њих, имала сам тиражне плоче, велике хитове који се и данас певају. Такође, препоносна сам на своју публику која је све време била уз мене.

Нада је на емотиван начин сумирала своју дугогодишњу каријеру. За ових пола века певања, било је и лепих и ружних тренутака. Ипак, никада није ни помислила да одустане.

- Радила сам 15 година као правник у сарајевском Центру за социјални рад. Мада, мислим да сам рођена за овај посао, водила ме љубав према музици и ево ме ту где сам данас. Од колега сам увек добијала подршку, међусобно смо се помагали. Сваком бих пожелела ово, милион слика ми пролази кроз главу, али за све ово време нисам имала ниједан инцидент. Можда сам била строга за неке, али све што сам постигла било је због квалитета, јер је народ тако хтео - рекла је Нада.

Фото С. В.

Прослави су присуствовале и бројне Надине колеге са естраде, Вера Матовић, Милена Плавшић, Мина Костић...

УВЕК БОРАЦ

АКО је судити по изгледу, осмеху и позитивној енергији, нико не би рекао да је Нада Обрић успела да се избори са три карцинома, који су се током претходних година појављивали на више органа. Певачица је о томе отворено говорила, похвалила нам се да је добро и да јој је највећу снагу давала њени најближи.

- Моја деца су толико пажљива, бринули су о мени кад ми је било најгоре. Нису ми дозволили да се предам, али нисам ни помислила на одустајање, јер сам вечити борац - каже Нада.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЈЕДАН ОД НАЈУСПЕШНИЈИХ: Ово је син Ведране Рудан из првог брака - рекла да га воли мање од партнера (ФОТО)