ПРВА ОБЈАВА НИКОЛИНЕ ПИШЕК НАКОН СМРТИ СУПРУГА: Водитељка се емотивном поруком опростила од вољеног Видоја, њене речи расплакале све (ФОТО)

Новости онлајн

11. 05. 2022. у 09:36

ИСТОРИЧАР уметности Видоје Ристовић (44), супруг водитељке Николине Пишек, изненада је преминуо овога викенда, а према наводима очевидаца, трагедија се догодила у београдском козметичком салону током електричне масаже.

ПРВА ОБЈАВА НИКОЛИНЕ ПИШЕК НАКОН СМРТИ СУПРУГА: Водитељка се емотивном поруком опростила од вољеног Видоја, њене речи расплакале све (ФОТО)

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Николина је након смрти свог супруга избегавала медије, те ретко давала изјаве овим поводом, али сада се по први пут огласила на друштвеној мрежи Инстаграм и послала емотивну поруку преминулом Видоју.

- Оваквог те се желимо сјећати. Насмијаног, ведрог, у бојама, под сунцем. Са свима нама. Само да је оваквих тренутака било више… Да нисмо јурили за још једном обавезом, за још неком приликом, чекали да се још нешто посложи да бисмо могли сви на окупу бити овако сретни. Неки сусрети никада се не дочекају. Али и овако сам богата - и сви ми заједно - богата због свих непроцјењивих тренутака с тобом који би могли испунити и три живота. И хвала ти на сваком од њих. Опрости ми и хвала ти на свакој тузи - и оне су нас градиле. Хвала на љубави. Хвала на Уни. Живјет ћеш у свакоме од нас, док дишемо. И гледат ћемо те у твојој Уни и твојој Матеи, и знати да смо с тобом док оне расту теби на понос. Наш си. Путуј и не брини… - написала је Николина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! Орлови можда прођу даље и жребом

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! "Орлови" можда прођу даље и жребом

СРБИЈА је веровала да ће Бразил да добије Швајцарску, то се и десило. Али, жеља целе нације да "орлови", у случају победе против "сајџија". прескоче селекцију Мурата Јакина на другој позицији на табели - не само да је засад само жеља, већ можда не буде сама по себи довољна.

28. 11. 2022. у 19:57

Коментари (0)

РУШИ МИ СЕ СВЕТ: Прво оглашавање Бекуте о Мркином тестаменту (ФОТО)