БЕКУТА ИСПУНИЛА МРКИНУ ВЕЛИКУ ЖЕЉУ: Позив који певачица није могла да одбије

Novosti online

04. 05. 2022. у 23:15

АНА Бекута након смрти партнера Милутина Мркоњића, певачку и дискографску каријеру ставила је на паузу, међутим направила је један изузетак.

БЕКУТА ИСПУНИЛА МРКИНУ ВЕЛИКУ ЖЕЉУ: Позив који певачица није могла да одбије

Фото: Инстаграм/anabekuta1

Позив Стеве Сименуновића да удружи глас са његовом супругом Зораном, Ана Бекута није могла да одбије.

Мада јој је требало неколико месеци да поново уђе у студио, Ана је на крају пристала и снимила дует под називом "Грам", чији је главни иницијатор био управо Анин Мрка.

До сарадње двеју певачица дошло је на наговор њихових партнера, али на жалост Мрка није дочекао да чује како звучи песма коју потписује хитмејкер Симуновић.

- Из великог поштовања према Ани захвална сам јој што је данас ту што је остварила један од мојих највећих снова. Захвална сам на стрпљењу и разумевању и поред ситуације у којој се налази - рекла је Зорана и пустила коју сузу.

Политичар Милутин Мркоњић Мрка напустио нас је у новембру прошле године. Преминуо на Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње", где се лечио због изражених срчаних сметњи и тегоба.

Мркоњић је сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу, а на вечни починак испратили су га бројни пријатељи, колеге и породица.

БОНУС ВИДЕО - Весна Ђогани показала нову фризуру

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ДАРИО СПАСИО ЖИВОТ ДЕЧАКУ (15): Хтео да посети Острог, а онда је кренула БОРБА за живот