ТУКЛА САМ СИНОВЕ: Лидија Вукићевић открила да је била строга мајка, изнела детаље односа са децом

Новости онлајн

01. 05. 2022. у 07:39

ГЛУМИЦА Лидија Вукићевић не крије да има изузетно присан однос са синовима, а сада је открила да је била строга током њиховог одрастања.

ТУКЛА САМ СИНОВЕ: Лидија Вукићевић открила да је била строга мајка, изнела детаље односа са децом

Фото: Ataimages

- Сада са децом имам јако близак однос и то ми је јако драго. Успела сам да пренесем на њих праве породичне вредности и поносна сам на то. Уопште нису размажени јер нисам желела све хирове да им испуњавам - рекла је Лидија, и додала:

- Сећам се тренутка када сам истукла сина. Он ми је тражио да му у кинеској радњи купим пушку, ја сам то урадила. Након неког времена, он је у тренутку беса разбио ту пушку, а ја сам њега. Нисам за насиље, али када деца претерају, треба да добију батине. Љубав није довољна за васпитање, потребна је и дисциплина и строгоћа - говорила је глумица.

- Не слажем се са тиме да се све решава разговором. Постоје тренуци када деца не могу да разумеју и када мораш да будеш строг. Желела сам да постану добри људи и да ме поштују. Морала сам да им будем и мајка и отац, развела сам се када је један син имао три други шест година - закључила је глумица.

БОНУС ВИДЕО:

Најбољи су кадрови иза сцене - снимање филма о Томи Здравковићу

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЛЕГЛА НА ХАУБУ АУТА У ПОКРЕТУ: Снимак из Београда запрепастио мреже (ВИДЕО)