"КОНСТРАКТА КАО ДА ЈЕ СВЕТА ПЕТКА": Нада Топчагић одушевљена српском представницом за Евровизију

Novosti online

14. 03. 2022. у 15:25

НАКОН што се хит Наде Топчагић "Јутро је" прошле године, захваљујући фудбалеру Златану Ибрахимовићу, чуо на отварању 71. Фестивала италијанске канцоне "Санремо", певачица је изјавила да после тога "може само на Евровизију".

КОНСТРАКТА КАО ДА ЈЕ СВЕТА ПЕТКА: Нада Топчагић одушевљена српском представницом за Евровизију

Фото: Printscreen

Ипак, Нада Топчагић се задржала само на уживању у медијској пажњи коју је добила због тог догађаја, а затим и због наступа на Ибрахимовићевој рођенданској прослави у Милану.

Није учествовала на овогодишњем избору за Песму Евровизије, али је пратила такмичење и прокоментарисала победницу Ану Ђурић - Констракту и њену песму "Ин цорпоре сано" која је већ постала светски хит.

Не само што је истакла да је победница јединствена и да јој је драго што је победила, успела је и да јој погрешила уметничко име а затим је упоредила са Светом Петком.

- Звезда је рођена преко ноћи, ја сам помно пратила и гледам и кажем: Ово је звезда, ово је крај, то је то, ја сам само вриснула. То је нешто што је другачије. Драго ми је да је она победила, нешто ново у музици, нови правац, била је скромно обучена, никакви авиони, камиони, нема голотиње. Драго ми је да није прошла голотиња - рекла је Нада и Констракту упоредила с Светом Петком.

- Компроста... Јао, Ана. Констракта. Толико је јединствена и посебна, мислим да ће да победи, Европа је њу већ прихватила, на светским је листама, била је четврта, то нико досад није доживео. Мени она делује као да је са друге планете, њене очи морате да гледате, таква дубина је у тим очима, ти њу мораш да гледаш, она без шминке плени, као да је Света Петка, чак и личи.

- Мене муж пита шта тражим да обучем више, ја увек волим да будем запажена и посебна. Констракта и ја умемо то да изнесемо. Делић славе сам имала и ја као Компоста... Констракта... Ма, тешко је запамтити име, али свака јој част - испричала је Нада у Новом јутру.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО - БИВШИ НИСУ ПРОКОЦКАЛИ МОЈЕ ПОВЕРЕЊЕ: Наташа Беквалац о бившим супружницима

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

РАСКИД ПРЕКО ТЕЛЕФОНА: Бивши дечко Ане Ивановић није поднео што га је оставила