РОДИТЕЉИ ПОЗНАТЕ ГЛУМИЦЕ ПРОНАЂЕНИ МРТВИ: Први пут смогла снаге да се огласи, открила шта је узрок смрти (ФОТО)

Novosti online

26. 01. 2022. у 22:50

ПОЗНАТА глумица Алиша Вит огласила се након трагичне смрти њених родитеља који су пронађени мртви у својој кући у Масачусетсу.

РОДИТЕЉИ ПОЗНАТЕ ГЛУМИЦЕ ПРОНАЂЕНИ МРТВИ: Први пут смогла снаге да се огласи, открила шта је узрок смрти (ФОТО)

Фото: ИНстаграм

Она се сада огласила поводом трагедије која је задесила њену породицу. Глумица је на својим друштвеним мрежама објавила статус уз фотографију којим се јавно опрашта од својих родитеља и објашњава јавности како је дошло до ове ситуације. Наиме, њени родитељу су наводно преминули од хипотермије пре месец дана након што им је искључено грејање у трошној кући, а како Вит наглашава то се није догодило зато што им није понудила помоћ.

- Моји родитељи нису били без пара. Били су јако тврдоглаве, предивне душе и уз то су правили своје изборе од којих нисам могла да их одвратим. Помагала сам им, на све начине на које сам могла - на све начине на које су ми дозволили. Нисам имала појма да им је грејање искључено. Никада нећу разумети како и зашто су одлучили да ми ово не кажу, да ми не дозволе да им помогнем. Срце ми је сломљено.

Како је Алиша навела, она се мучила и помагала им колико су јој дозволили. Тврди да их је молила и покушавала да их уразуми, за почетак да се преселе, али да су се они љутили на њу сваки пут говорећи јој да нема право да им говори како да живе свој живот. Такође, рекла је да је позвала социјалну помоћ јер се забринула када јој се нису јављали на телефон, те да јој је детектив саопштио да су преминули.

Према њеним наводима, није јој било дозвољено да им уђе у кућу више од 10 година, те да није знала у каквом је стању.

Сумња се да је старији брачни пар преминуо од хипотермије јер је једно од њих пронађено у капуту. Али њихово здравље се временом погоршавало, јер се њен отац Роберт (87) борио са раком, а њена мајка Дајен (75) је боловала од Паркинсонове болести.

Како су власти пренеле, пар је пронађен у свом дому дан пре Божића када су ноћу температуре падале испод -10 степени. Они су такође рекли да су пронађени без икаквих трагова трауме, насиља, као и да током накнадних прегледа нису пронађени трагови отрвовних гасова, али да су у кући пронађене грејалица и пећ које су биле неисправне. Комшије су такође рекле да Витови имају проблема са грејањем од 2018. године и да су одбили понуду да то поправе и да су видели како "неко из државе" сваке недеље даје пару храну. Власти тек треба да потврде тачан узрок смрти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Witt (@aliciawitty)

(Србија данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ГОЦА ТРЖАН ОПЛЕЛА ПО ЦЕЛОЈ ЕСТРАДИ: Певачица проговорила о сукобима са колегама