ОЗБИЉНЕ ОПТУЖБЕ НА РАЧУН ЖИКЕ ИЗ "ЗАНЕ": Водитељка тврди - Због пара је сведочио да се мојој сестри одузму деца

Novosti online

26. 01. 2022. у 21:44

ВОДИТЕЉКА Јадранка Јевтић оптужила је Зорана Живановића, познатијег као Жика Зана, да је, како је написала, "највећи олош на естради".

ОЗБИЉНЕ ОПТУЖБЕ НА РАЧУН ЖИКЕ ИЗ ЗАНЕ: Водитељка тврди - Због пара је сведочио да се мојој сестри одузму деца

Фото: Принтскрин Фејсбук

Како пише "Блиц" она се пратиоцима на Фејсбуку пожалила да је Жика сведочио против њене сестре како би јој се одузела деца.

- Дошло је време да кажем јавно. Пустила сам га да заради по тезгама. Највећи олош на естради је Жика из групе “Зана” који је при разводу моје рођене сестре сведочио у корист мог бившег зета (ради пара, финансирања, спотова..) да се мојој сестри одузму деца. Ми смо му опростили, али бог није. Карма је чудо с обзиром на то да дете певачицом никада добио није, а и има женску децу из претходних бракова. Пазите у животу шта радите неко одозго види све. Универзум и карма су чудо – написала је Јадранка.

Фото: Принтскрин Фејсбук

Зоран Живановић, односно Жика, је имао кратак коментар на оптужбе.

Фото: Принтскрин Фејсбук

- То је било толико давно, али одлично знам на чега се односи. То је потпуно ненормална ситуација. Своје пријатеље чувам и према његовој жени сам био коректан, саветник и све што је требало у таквим тренуцима. Увек сам уз своје пријатеље, али и њихове бивше жене, ваљда тако треба да буде и по природи мушкараца. Надам се да ће ми на крају свега бог опростити – изјавио је Жика.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

НОВЕ ИГРЕ ЗА НОВЕ ПОБЕДЕ: Никад већа понуда за Ролан Гарос и мечеве Новака Ђоковића