КОД ЊЕ ЈЕ НАЈВЕЋИ БАКШИШ 50 ДИНАРА: Лепу Брену прати глас да нерадо даје напојницу

Novosti online

24. 01. 2022. у 21:43

ЧИНИ се позната певачица своје богатство чува јер круже гласине да није вична давању бакшиша, чак иако се зна да су Лепа Брена и Саша Поповић недавно продали "Гранд" и узели на десетине милиона евра.

КОД ЊЕ ЈЕ НАЈВЕЋИ БАКШИШ 50 ДИНАРА: Лепу Брену прати глас да нерадо даје напојницу

Фото: Инстаграм

Наводно Брена не жели да се отвори и почасти раднике за труд који улажу око ње.

- Скоро је била једна безвезе ситуација са њом, ово је велики крај, али ипак се сви знамо. Седела сам у једном фризерском салону и чекала свој ред, на једној од столица седела је Лепа Брена. Искрено, ја сам била одушевљена, хтела сам да је замолим да се сликамо, али хвала Богу па сам остала да седим јер сам успела да схватим каква је заправо. Она је гледала у телефон и мало причала са фризерком која се потрудила око њене фризуре. Када је завршила, устала је и оставила јој тачну цифру колико кошта услуга, уредно је сачекала кусур и покупила чак и новчаицу од 10 динара, ја сам остала у шоку-  испричала је жена догађај из једног фризерског салона.

Како каже, фризерка се љубазно захвалила и испратила је, а чинило се да није била изненађена овим поступком Лепе Брене.

- Када сам завршила у салону села сам у оближњи кафић где ме је чекала другарица. Почнем ја њој да препричавам какав сам заправо утисак стекла о Брени, а у наш разговор се укључио тада и конобар. Он је почео да се смеје и питао ме шта се чудим, каже да је познато да Брена има змију у џепу и да је највећи бакшиш који од ње може да се добије 50 динара - рекла је жена.

БОНУС ВИДЕО - "НЕМОЈ ДА БУДЕШ БЕЗОБРАЗАН, ИЗБАЦИЋУ ТЕ": Како су Брена и Саша Поповић ишли код баба Ванге

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу