ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ШАБАНОВЕ УДОВИЦЕ: Одлазим у Алеју и причам му шта има ново, више нећу бити цела особа

Novosti online

23. 01. 2022. у 12:59

УДОВИЦА легендарног певача, Шабана Шаулића, Гордана Шаулић отворила је душу о настрадалом супругу, коме ће се ускоро навршити три године од смрти.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ШАБАНОВЕ УДОВИЦЕ: Одлазим у Алеју и причам му шта има ново, више нећу бити цела особа

Фото: П. Митић/Принтсцреен

Шабан је трагично изгубио живот 17. фебруара у Немачкој, а Турчину Алсину Леванту изречена је пресуда од три године и три месеца затвора за изазвану несрећу у којој је настрадао краљ народне музике и Мирсад Керић.

Гоца је у Јутру на Првој открила да је тог кобног дана када је Шабан трагично настрадао све било другачије него уобичајно.

- Вратио се на пола дворишта. Променио је авионску карту да се врати раније, што никада није радио... Људи који су га довезли требало је да га чекају, али нису могли јер је он доста касније певао. Све се то касније у мојој глави дешавало, да су можда то били неки предзнаци да се то нешто намештало. Да је то судбина. Био је велики, и ваљда је Бог хтео да га упозна - рекла је Гоца и додала:

- Слободан ми је рекао да их је толико јурио. То је било јаче од њега, увек је каснио иначе, али тог пута је било другачије него што је било углавном.

Гордана је неутешна након губитка вољеног супруга, а открила је да одлази у Алеју заслужних грађана на Новом гробљу, где је Шаулић сахрањен, те да тамо "разговара" са њим.

- Моја омиљена је "Гордана" јер је посвећена мени, али "Дођи да остаримо заједно" је нешто.... Старили смо заједно, а овде нисмо остарили. Сачекаћемо се негде горе. Прерано је отишао. Био је пун живота. Имао је пуно планова, жеља... Свако од нас носи на свој начин. Време није савезник. Време уствари само вам даје снагу да почнете да живите с тим, да вам та бол постане саставни део живота - рекла је Гоца.

- Ја више никада нећу бити цела особа. Ја сам једна половина, друга је негде горе, у Алеји где одлазим, тако му испричам шта се све дешава, шта је ново... То некад човеку буде мало лакше, некад теже. Сви знају ко су неког изгубили знају шта је то. Многе је и његових колега отишло, али мислим да је сада горе мало јача екипа него овде. Кад сам сама пустим музику његову да му чујем глас, да му видим покрет - испричала је Шабанова удовица.

БОНУС ВИДЕО: Зашто убици Шабана Шаулића још није суђено?

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Одговорно понашање кроз „Други поглед на кош“