ЖЕНСКИ ХЕНДРИКС У БАРУТАНИ: Блузерка Ана Поповић јубилеј слави у Београду

В. Н.

22. 01. 2022. у 12:19

ЈУБИЛЕЈ, 20 година рада, чувена блуз гитаристкиња и певачица Ана Поповић обележиће и у свом родном Београду, 22. маја у Барутани, у оквиру европске турнеје на којој представља свој актуелни албум Live for Live (промо цена улазница 1.900 динара).

ЖЕНСКИ ХЕНДРИКС У БАРУТАНИ: Блузерка Ана Поповић јубилеј слави у Београду

Фото Ruben Tomas

Женски Хендрикс, како зову Ану, каже да су јој концерти у Београду нарочито драги, јер се не дешавају често, а због тога је и публици и бенду то посебан гушт.

- Концерт ће бити велики микс свих мојих песама и албума - поручује Ана. - Долазим са шесточланим бендом. Биће доста фанка, блуза, рока и соул музике. Они који воле гитаре имаће прилику заиста да уживају, али на сцени ће бити и дувачи, све у свему, један добар грув. Бенд се радује доласку у Београд јер знају колико то мени значи и колико је наша публика дивна.

Ана је једна од најбољих блуз музичарки у Америци, а Брус Спрингстин је за њу рекао да је "ђаволски добар гитариста". Бину је делила са легендама блуза и рока, као што су Би Би Кинг, Бади Гај, Џо Сатријани, Кени Вејн Шепард, Били Кокс, Роберт Рендолф, Зек Вајлд, Џеф Бек, Џо Бонамаса...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ДЕЦА НЕ БИРАЈУ РОДИТЕЉЕ: Огласила се естрада након пресуде за очинство Мирослава Илића