СА 13 ПОЧЕЛА ДА ПЕВА, ПА НЕСТАЛА: Аница Миленковић - Наставници су ме мрзели јер сам зарађивала више од њих

Novosti online

18. 01. 2022. у 21:05

ПЕВАЧИЦА народне музике Аница Миленковић започела је музичку каријеру крајем осамдесетих година прошлог века, а потом се повукла са сцене и одселила у Америку.

СА 13 ПОЧЕЛА ДА ПЕВА, ПА НЕСТАЛА: Аница Миленковић - Наставници су ме мрзели јер сам зарађивала више од њих

Фото: Инстаграм

Она се два пут удавала, а живот јој задао неколико ударца. Њен син Филип рођен је без слуха.

- Филип је рођен без слуха, због чега је морао да прође компликован процес, који је дао резултате. Његово здравствено стање је утицало на моју одлуку да останем у Америци. У време када сам размишљала да дођем у Србију, постојала је листа чекања за уградњу имплантата и цео процес је био веома дуг, што овде то није случај. Као родитељ сам желела да се Филип што пре оперише и почне да напредује. Филип је сада добро. Говори, слуша, чак се и свађа. Сваки родитељ који има дете са било којим инвалидитетом добро зна колико је то болно, тешко, треба се борити и не одустајати чак и онда када се напредак не види - искрено је испричала Миленковићева за медије.

Музичку каријеру започела је као дете, са свега 13 година, па је тако наступе уклапала са школом. Колико је почетак био тежак за њу, говорила је Аница у инервјуу за "Сабор" пре доста година.- Тешко је било бити ђак и певач у исто време. Колико сам туговала, патила и плакала само ја знам! После часова, моји вршњаци су ишли на сеоске светковине и забаве, а ја сам журила на концерте, гостовања на радио и ТВ-станицама. Путовала сам, враћала се касно кући, била хронично неиспавана - причала је она.

Рекла је да није стизала да научим нове лекције.

- Дешавало се да ме поједини професори због тога коре и пред целим разредом ми "очитају" одобро предавање. Једном ме је професорка историје поштено изрибала и избацила са часа. Две недеље нисам била у школи због естрадних обавеза, а она ме је прозвала да одговарам. Била сам неспремна. Рекла је да школа и естрада не иду заједно, али мислим да је била и мало љубоморна, јер сам ја у то време зарађивала више од ње – рекла је Аница.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)