КРИТИКУЈУ ЈЕ ДА ПОНИЖАВА И ВРЕЂА ГОСТЕ "Само се служим коментарима обичних људи" - Сања Маринковић овако узвраћа

Новости онлајн

17. 01. 2022. у 21:10

ВОДИТЕЉКА Сања Маринковић иако својим гостима поставља и нека веома интимна питања о свом приватном животу не прича много. Овога пута признаје да јој је у животу увек боље да буде сама, него тек тако са неким у емотивном односу.

КРИТИКУЈУ ЈЕ ДА ПОНИЖАВА И ВРЕЂА ГОСТЕ Само се служим коментарима обичних људи - Сања Маринковић овако узвраћа

Фото: Јутјуб/Принтскрин

- Боље бити сам него са погрешним. О свом емотивном животу читам у медијима, али боље да сам сама него са погрешним мушкарцем - истиче Сања за “Блиц“ и открива да су у последње време животне исповести њених гостију најгледаније.

- Не знам колико су емотивне исповести и сузе добре за рејтинг, али је изузетно лепо за једног водитеља и публику, када је гост заиста искрен и када се не устручава да своје слабости покаже широј маси. То су тренуци када верујем да гости желе да покажу своје емоције, али заиста мислим да су сузе најмање чега људи треба да се стиде у јавности. Свака искрена емоција је ту да је публика препозна. Гледам да направим што лепши и квалитетнији разговор - сматра водитељка која се труди да из године у годину мења своју ауторску емисију “Магазин Ин“.

- Трудим се да мој тим који чине бројни новинари и продуцент и ја из године у годину будемо све квалитетнији. Како се мења утицај друштвених мрежа на наше животе, тако се мењају и телевизијске емисије. Публика има све мање стрпљења, све краће проводи време на телевизијским каналима. Ако им за три ипо секунде не привучете пажњу они ће окренути канал. Начин на који се интервјуи воде и смењују кадрови и те како утичу на рејтинг. Прича треба да буде квалитетна, али има толико оклности које на то утичу. Са својим тимом сам истраживала и навике публике. Схватили смо да је четири секунде довољно да људима нешто заокупира пажњу или не. Није више важно само имати добар и квалитетан интервју, већ је битна есетика, смењивање кадрова, захтеви публике, брзина и драматуршка обрада емисије, да буде неочекивано, садржајно, да имамо пуно песме, кореографије - поручује Маринковићева и за крај открива да никада своје госте није делила на неке категорије.

- Не делим госте на културне и некултурне. Трудим се да када некога позовем у госте подједнако испоштујем. Они сами начином комуникације, причом о себи и другима, говоре о себи, какве су им амбиције и животне вредности и ко глуми и ко можда није искрен. Ја одавно ниједном госту не приступам на такав начин. Другачија сам једино према гостима које дуго познајем преко 15 година и сваке сезоне дођу. Са многима од њих попијем кафу и приватно се дописујем и наравно да ће мој однос бити приснији, али начин комуникације ће бити исти - закључује Сања Маринковић.

Водитељку су често критиковали гледаоци како позове госте у емисију, а онда их вређа и понижава. Међутим, она тврди како је све у оку посматрача.

- То је само како ко то схвата. Ја се трудим да из сваког од њих извучем оно што је најбоље. Често се служим коментарима обичних људи, да питам шта они о томе мисле. Свако о себи најбоље говори сам, не вређам никога.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

АМБЕР ХЕРД ИЗНОСИ ПРЉАВ ВЕШ: Ко је оставио измет на кревету Џонија Депа и шта је радио Илон Маск? (ВИДЕО)