ИЗНЕНАЂЕЊЕ У ЕМИСИЈИ: Саша Матић расплакао певачицу, а онда открио "Била је озбиљна паника у том тренутку"

Новости онлајн

08. 01. 2022. у 15:52

МУЗИЧКА звезда Саша Матић одржао је спектакуларни дочек Нове године у Београду, али тек сада је открио да је пред наступ добио имао мањих здравствених проблема. Међутим, Саша је попут правог професионалца изнео читав наступ.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ У ЕМИСИЈИ: Саша Матић расплакао певачицу, а онда открио Била је озбиљна паника у том тренутку

Фото: Принтсцрееен/ТВ Пинк

- Нова година је прошла одлично, дошао сам у Београд из Херцеговине око пола три поподне... Дошао је полу мртав човек код куће, закачила ме температура. Дошао је мој пријатељ доктор Ђорђе Филиповић код куће, накљукао ме свим могућим коктелима и лековима. Негде око пола 11 када сам дошао у Хајат, пита мене мој менаџер Марко Максимовић, "Сашко јел можеш?". Не знам шта да му кажем, ни могу, ни не могу. Знам да морам, видим да не могу, онда је то била озбиљна паника у датом том тренутку - испричао је Саша у емисији "Све у свему", а потом додао:

- Када је кренуо концерт, прва песма тако и тако, другу пева публика, трећу пратећи вокали, ја се шверцујем. На четвртој песми кажем себи, види или си сада пуковник или си покојник. Или се повлачиш са бине или мораш да преломиш у датом тренутку да газиш, пун гас. На крају је концерт трајао четири сата, од 23х до 3 сата ујутру - испричао је Саша у емисији Марије Килибарде "Све у свему".

Марија је пожелела да изненади Сашу поводом издавања његовог новог албума "Два живота", што је и испела. Уживо у програму се из Сплита укључила певачица Јелена Розга, са којом Матић има дует "Ти и ја".

- Сале моје љубим те, срце моје. Слушала сам те, све си лепо рекао. Дочекали смо најлепшу песму на свету. Заслужили смо - поручила је атрактивна Розга.

- Када сам је први пут чула, заплакала сам. Верујем да нису само женска срца заплакала, већ и мушка када су је први пут чули - додала је Јелена.

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ЗА "НОВОСТИ": Нека Душко прича...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РОЗЕ КОСА И ДЕКОЛТЕ У ПРВОМ ПЛАНУ: Несвакидашње издање глумице Меган Фокс и њеног пинк дечка (ФОТО)