ДА ЛИ СИ ДОВОЉНО ЛУД ДА МЕНИ КАЖЕШ ДА? Кија Коцкар представила нову песму, која најављује њен предстојећи албум првенац

Н.П.

08. 12. 2021. у 22:29

БИВША стјуардеса, победница прве сезоне ријалитија "Задруга", списатељица и певачица Кија Коцкар, представила је у једном београдском ресторану своју нову песму "Да ли си довољно луд да мени кажеш да".

ДА ЛИ СИ ДОВОЉНО ЛУД ДА МЕНИ КАЖЕШ ДА?  Кија Коцкар представила нову песму, која најављује њен предстојећи албум првенац

Фото ATA Images

Коцкарева је пленила препознатљивом харизмом и енергијом, али и је и све присутне госте засенила беспрекорним изгледом и осмехом. Промоцију су увеличали њена мајка Надица Зељковић, али и Аца Лукас, Ружа Рупић, Тијана Ајфон... Није Кија крила узбуђење због промоције новог сингла, али и најаве албума. На питање новинара шта од ње можемо да очекујемо у будућности је одговорила:

- После дуге паузе нас очекује велики бум - припремите се!

Кија је песму урадила у сарадњи са "Хајп" продукцијом, али је поносно истакла да воли да се "умеша" и у снимање спотова, сценографију, и костиме, тако да је на албуму била, како каже, и продуцент и режисер. Нагласила је да је, баш као и "Да ли си довољно луд да мени кажеш да", свака њена песма аутобиографска и да се у свакој проналази. Новинари су били нестрпљиви да сазнају када ће бити објављен албум, док Кија није дала конкретан одговор, али је присутнима заголицала машту:

- Чека нас још пет песама, спотове ћемо избацивати на 15 дана. Очекујте неочекивано. Промоција новог сингла има исти назив као и сам албум. Ускоро нас очекује још једна нова песма. У Нову годину улазим са две нове песме и два спота.

Како каже, највећу подршку на естради су јој пружили Аца Лукас и Драгана Мирковић, као и Милица Павловић. И док је са новинарима несебично делила планове за каријеру, Кија је остала крајње мистериозна што се тиче приватног живота.

- Слободна сам, мушкарци имате још 22 дана до Нове године да ме освојите - рекла је Кија кроз смех.

На питање где планира за новогодишње и божићне празнике, млада певачица је одговорила да ће их радо дочекати у кругу породице, и без наступа. Истиче да се посветила снимању албума и песама, и да ће радо и у новогодишњој ноћи бити спремна да ради и снима, ако то остали буду желели.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)