БОРИМ СЕ ДА ОЧУВАМ БРАК: Јелена Карлеуша о одрастању, породици, страстима - ово нисте знали о њој!

Novosti online

04. 12. 2021. у 23:12

ЈЕЛЕНА Карлеуша увелико спрема новогодишњи спектакл у центру Београда, а сада је сабрала утиске о својој досадашњој каријери, приватном животу и години коју оставља иза себе.

БОРИМ СЕ ДА ОЧУВАМ БРАК: Јелена Карлеуша о одрастању, породици, страстима - ово нисте знали о њој!

Фото Instagram/karleusastar

На самом почетку разговора, певачица је оголила душу и проговорила о свом детињству.

- Била сам срећно дете, али у неком свом свету, не превише схваћено у школском окружењу. Разликовала сам се у сваком смислу, од понашања до физичког изгледа, јер сам била веома висока, тако да сам створила неки свој свет још као мала. Стално сам певала, музика ми је и тада била опсесија и било ми је кристално јасно чиме ћу се бавити. Тад сам говорила да је ужасно што сам тако мала и што губим време чекајући да порастем и постанем ово што данас јесам. Мајка ми је била новинарка, отац веома успешан у полицији, али су се врло брзо развели и мени додатно закомпликовали детињство. Обележена чудним презименом, одрастала сам с мамом, тетком и баком, које су ме научиле да будем алфа женка. Моја мајка је била и остала звезда водиља и инспирација читавог мог живота. Она га је обележила на најлепши могући начин. Довољно је да затворим очи и да могу сасвим јасно да разговарам с њом и сад - започела је.

Смрт мајке Дивне Карелуше за Јелену је био један од највећих животних удараца.

- Као ћерка јединица била сам изузетно везана за њу. Губитак ње је био остварење највећег животног страха. Дивна је умрла, да зло буде веће, у периоду кад ми је у приватном и пословном смислу било најтеже и кад ми се цео свет рушио, и то јавно, на свим насловним странама. Као да је живот смислио најгори могући сценарио да би видео како миш игра на усијаној плочи. Тако муче животиње у експериментима - истакла је она.

ФОТО: принткстин инстаграм / Карлеуша Стар

Када је реч о баку и њеним ћеркама, Карлеуша истиче да се труди да ћерке васпита онако како је и њу њена мајка, као и да настоји да их у животу научи правим вредностима.

- Петнаест година се борим за очување брака. Мислим да су увек жене те које се више залажу за ту институцију, како брака, тако и породице. Такве смо животиње - одговорила је на питање како гледа на инсутуцију брака, те наставила о својој деци:

- Свако ко познаје моју децу има само речи хвале за њихову скромност и васпитање. Како је Дивна мене учила да будем исти човек и према раднику 'Градске чистоће' и према председнику, да не будем материјалиста, да имам емпатију према људима и животињама, да не стављам своје личне потребе у први план, тако и ја васпитавам моју децу. Оне су један скуп наших врлина и мана. Микс генетике и магије одрастања у посебним условима деце јавних личности. Али бићу пристрасна, па ћу рећи да су то мамина деца с мало татиних момената -рекла је Јелена.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)