МРКИНА СУПРУГА ДАША ОБЈАВИЛА ПОТРЕСНУ ЧИТУЉУ: "Отишао си из живота нагло, али остао у мојим мислима" (ФОТО)

Новости онлајн

03. 12. 2021. у 15:06

МИЛУТИН Мркоњић, некадашњи министар за инфраструктуру и саобраћај, почасни председник СПС-а и посланик те странке у Скупштини Србије, сахрањен је у Алеји заслужних грађана.

МРКИНА СУПРУГА ДАША ОБЈАВИЛА ПОТРЕСНУ ЧИТУЉУ: Отишао си из живота нагло, али остао у мојим мислима (ФОТО)

Фото: З.Јовановић

Драгана Даша Мркоњић, супруга Милутина Мркоњића, завршила је Правни факултет и већ годинама ради као адвокат. У браку су већ 30 година, иако је министар годинама у складној вези с Аном Бекутом.

Упркос растанку Даша и Мрка су остали у добрим односима, а често су се и виђали. Медији су писали да је Мрка увек о њој бринуо, као и да је она велики фан Ане Бекуте. Чак су и њих две у добрим односима.

Сада је објавила и читуљу свом Мрки.

Фото: Принтсцреен

- Отишао си из живота нагло, али си остао у мојим мислима, сећањима, заувек. Нема Те онда када, када је човек Твог искуства, знања, личног интегритета драгоцен. Твоја огромна енергија, човекољубље, спремност да увек другима помогнеш, несебичност су вечни споменик Теби и Твојој доброти.

Подсетимо, Мркоњић је са супругом Драганом купио породичну гробницу, која је, на његово инсистирање, морала да буде поред кафане. Он је породичну гробницу купио пре 25 година, а „план и програм“ сахране оставио је у аманет супрузи – да га сахрани у сандуку с петокраком, јер је веран комунистичкој идеологији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)