"ХВАЛА, ЈЕЛЕНА, ХВАЛА СВИМА": Бекута се огласила на Инстаграму први пут након Мркине смрти (ФОТО)

Новости онлајн

03. 12. 2021. у 14:50

ПЕВАЧИЦА Ана Бекута сахранила је дугогодишњег партнера Милутина Мрку Мркоњића, и није се на друштвеним мрежама оглашавала од смрти партнера, а сада се јавно захвалила Јелени Карлеуши.

ХВАЛА, ЈЕЛЕНА, ХВАЛА СВИМА: Бекута се огласила на Инстаграму први пут након Мркине смрти (ФОТО)

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Наиме, Јелена је на Инстаграм сторију поставила емотиван статус и послала потресну поруку Бекути.

Бекута се потом огласила, поделила Карлеушин статус и захвалила јој се, али се захвалила и свима.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Подсетимо, Јелена је написала како је заволела Ану и шта јој је Мрка значио од тренутка када су се упознали.

- У овом животу пуном борбе, лоших људи и лоших намера, мало је оних који су учинили да се не осећам сама. На прсте једне руке могу да набројим моје пријатеље. Можда сам крива за то јер сам, како кажу, чудна. Али ко не би био на мом месту такав, временом се подигне велики зид одбране… Тај зид је са лакоћом прескочила Ана Бекута. Жена за коју сам се веома везала јер је била ту и у добру и у злу, као прави пријатељ. Чистог срца, ничим изазвано. У њеном гласу, паметним речима, подршци, често сам чула моју Дивну. Захвална сам јој што постоји и тужна што јој је сада тешко. Упознала ме је са Мрком, били су тако срећни, заљубљени до последњег дана као тинејџери, стално су се држали за руке, звали ме на телефон да коментаришемо и смејемо се - написала је Јелена, а онда је додала још детаља о Аниној и Мркиној љубави на коју многи треба да се угледају.

- Он је свуда ишао са њом, подржавао је у свему, штитио и гледао са поносом. Била сам задивљена посматрајући их, јер је у мом животу то увек фалило. Био је поносан на њу и она на њега. Зато у овим тешким тренуцима, речи утехе могу бити да је велика ствар доживети такву љубав, пријатеља и сапутника. Неки проживе читав век, а не буду те среће. П.с. (Знам да би Мрка сада нешто смешно прокоментарисао и засмејао Ану од срца, онако како се она увек смејала поред њега. Нас две смо планирале да му отворимо Инстаграм профил и да прва слика буде он како показује средњи прст свим г*внима која су ликовала што му је лоше. То сам ја смислила, не Ана, она се само смејала мојим лудим плановима. Сад кад размислим, потпуно непотребна идеја Ана! Он је то њима за живота делима, образом, ставом и људскошћу, пуно пута показао. Људи као Мрка остављају траг, ових других се нико и не сећа… Време ниједну причу не оставља недовршену) - написала је Јелена уз емотивну фотографију на којој чврсто грли колегиницу Ану.

Подсетимо, Ана Бекута је медијима проследила саопштење у којем је написала да се захваљује свима, као и да се повлачи из јавности и да отказује све наступе.

- Отказујем све наступе који су били заказани током децембра. Отказујем све интервјуе, емисије и програме у којима је требало да учествујем и извињавам се организаторима истих. О новогодишњим наступима у Требињу и Бањалуци јавност ће бити обавештена накнадно. Медије још једном молим да професионално раде свој посао, не измишљају приче и интриге које се нису десиле те да поштују моју приватност у овом тешком периоду. Највише хвала вама, моја драга публико. Ви сте, уз моју породицу и пријатеље, моја највећа снага. Воли вас ваша Ана - пише у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)