ЉУБАВ КАКВУ СУ ИМАЛИ ЈЕ МЕНИ УВЕК ФАЛИЛА: Јелена Карлеуша објавила потресну поруку након Мркине сахране

Novosti online

03. 12. 2021. у 10:21

ЈЕЛЕНА Карлеуша објавила је поруку на Инстаграму, посвећену Ани Бекути и Милутину Мркоњићу, који је сахрањен јуче у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу.

ЉУБАВ КАКВУ СУ ИМАЛИ ЈЕ МЕНИ УВЕК ФАЛИЛА: Јелена Карлеуша објавила потресну поруку након Мркине сахране

Фото: З.Јовановић

- У овом животу пуном борбе, лоших људи и намера, мало је оних који су учинили да се не осећам сама. На прсте једне руке могу да набројим моје пријатеље. Можда сам крива за то јер сам, како кажу, чудна. Али, ко не би био на мом месту такав, временом се подигне високи зид одбране... - написала је Јелена.

- Тај зид је са лакоћом прескочила Ана Бекута. Жена за коју сам се веома везала, јер је била ту и у добру и у злу као прави пријатељ. Чистог срца, ничим изазвано. У њеном гласу, паметним речима, подршци, често сам чула моју Дивну. Захвална сам јој што постоји и тужна што јој је сад тешко - наставила је Карлеуша.

- Упознала ме је са Мрком, били су тако срећни, заљубљени до последњег дана као тинејџери, стално су се држали за руке, звали ме телефоном заједно да коментаришемо и смејемо се... Он је свуда ишао са њом, подржавао ју је у свему, штитио и гледао са поносом! Била сам задивљена посматрајући их, јер је у мом животу то увек фалило. Био је поносан на њу и она на њега! 

Фото: З.Јовановић

- И зато у овим тешким тренуцима, речи утехе могу бити да је велика ствар доживети такву љубав, пријатеља и сапутника. Неки проживе читав век, а не буду те среће... П. С. Знам да би Мрка сад нешто смешно прокоментарисао и засмејао Ану од срца, онако како се она увек смејала поред њега.

- Нас две смо планирале да му отворимо Инстаграм профил кад изађе из болнице и да прва слика буде он како показује средњи прст свим го**има која су ликовала што му је лоше. То сам ја смислила, не Ана, она се само смејала мојим лудим плановима... Сад кад размислим, потпуно непотребна идеја, Ана! Он је то њима за живота делима, образом, ставом и људскошћу, пуно пута показао. Људи као Мрка остављају траг, ових других се нико не сећа... Време ниједну причу не оставља недовршену - закључила је Јелена.

Подсетимо, Милутин Мркоњић преминуо је 27. новембра у Београду, у 80. години, након тешких здравствених проблема.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)