ОВО ЈЕ СУПРУГА АЛЕНА ИСЛАМОВИЋА: Легендардни певач "Бијелог дугмета" у браку четири деценије - ево како изгледа његова највећа љубав! (ФОТО)

Новости онлајн

01. 12. 2021. у 20:03

ЧУВЕНИ певач “Бијелог дугмета” отворио је душу за медије и испричао многе непознате детаље из своје бурне прошлости.

ОВО ЈЕ СУПРУГА АЛЕНА ИСЛАМОВИЋА: Легендардни певач Бијелог дугмета у браку четири деценије - ево како изгледа његова највећа љубав! (ФОТО)

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

Иако је у данима највеће славе могао да буде са било којом женом коју пожели, он је и тада волео само једну – своју Маријану.

Чувени певач “Бијелог дугмета” отворио је душу за медије и испричао многе непознате детаље из своје бурне прошлости.

Иако је у данима највеће славе могао да буде са било којом женом коју пожели, он је и тада волео само једну – своју Маријану.

Њих двоје су у браку већ 42 године и имају ћерке Уну и Лару.

Певач легендарног “Бијелог дугмета”, Ален Исламовић, важио је за опасног заводника, а његово срце освојила је само његова супруга Маријана.

– Маријану сам упознао кад је она имала 16 година, а ја 22. Био сам нико, само локални певач у групи “БАГ”. Нас двоје смо све ове године заједно пливали кроз све буре и трудили се да опстанемо и сачувамо свој мир. Била ми је највећа подршка кроз све што сам прошао и у свим одлукама које сам доносио, а оне су некада биле болне и неизвесне. Брак је компромис, мирна лука и треба га знати сачувати – рекао је Исламовић, преносе медији.

Ален се бави музиком још од средње школе. Професионалну каријеру започео је у групи “Дивље јагоде”, а врхунац у музичком смислу достигао је као члан “Дугмића”.

(Објектив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)