ПОЗОВИ ДЕЧКА И РЕЦИ МУ ДА ЈЕ ГОТОВО: Александар Милић Мили открио како је упознао садашњу супругу - ево какав им је брак данас (ФОТО)

Новости онлајн

01. 12. 2021. у 17:48

АЛЕКСАНДАР Милић Мили ужива са женом Нином са којом има ћерку и сина, а сада је решио да открије на који начин ју је упознао.

ПОЗОВИ ДЕЧКА И РЕЦИ МУ ДА ЈЕ ГОТОВО: Александар Милић Мили открио како је упознао садашњу супругу - ево какав им је брак данас (ФОТО)

Фото: Принтсцреен/ТВ Прва

- Тад сам живео у Ужичкој, у великој вили од 3.000 квадрата, која је била резиденција кинеског амбасадора. Тамо сам направио студио и простор за живот, моја спаваћа соба је имала 250 квадрата, само камин је имао шест метара. Имао сам и свој парк, обезбеђење, неки француски новинари су се шокирали, питали су ко овако може да живи од музике у Србији. Мени је ту вилу дао један друг на коришћење, јер сам му ја помогао нешто финансијски. У то време се дружио са групом девојака, њих 10-12 које су свраћале да слушају музику, гледају филмове, играју игрице - започиње причу Мили за медије па додаје да из великог имања није излазио:

- Ја из те виле скоро да нисам ни излазио, и дан - данас одем само три - четири пута годишње до града - каже Мили.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

Композитор тврди да су девојке које су биле у његовом друштву преносиле све Нини, која је тада живела у Италији где је и студирала. У међувремену, игром судбине певач се сели из виле у мали студио од читавих 15 квадрата на Дорћолу.

- Тако су они њој причали о мени као о цару који живи у вили на Дедињу, а ја у тренутку кад ћу је упознати боравим у распалом студију - жали се Мили и додаје да када ју је видео одмах је знао да ће је оженити.  

Александар Милић Мили ужива са женом Нином са којом има ћерку и сина, а сада је решио да открије на који начин ју је упознао.

- Од момента када сам је видео, знао сам да ће ми бити жена једног дана. Она се већ сутрадан враћала за Италију на студије. Овим другарицама сам одмах рекао: "Дан када Нина слети, ја морам да знам." Шест месеци касније, она се враћа за Нову годину и дочек 2004. проводимо заједно. Рекао сам јој да сутра идемо на вечеру и након тога смо отишли у један кафић где сам волео да идем. Тамо сам је питао да ли има дечка, рекла је да има. Одмах сам јој рекао: "Види, план је овакав: сутра ујутро ти њега назови и реци му да од вас нема ништа, да није то - то. Ми се чујемо око подне, ја долазим по тебе и ти и ја се више не раздвајамо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

Милију није био проблем да остави све због ње, а исто тако му није био проблем да јој каже да јави дечку да раскида како би била са њим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

- Њој је то било смешно, али тако је и било, то је било наше друго виђење у животу. Од тада до сада имамо најсавршенији могући брак, да сам га цртао не би био такав. Лепшу и паметнију особу од ње нисам могао да сретнем. Она се опет вратила у Италију на шест месеци, а ја сам живео у Монаку три месеца годишње, где смо отишли заједно аутом, чим се вратила из Италије. Тамо смо се и верили, а након годину дана смо направили и велику свадбу. Ћерка Миа је дошла на свет 2006. године, а након годину и по дана и син Маркус, који су од тада центар нашег универзума.

(Република)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)