КАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА ЧУВЕНИ ИГНАСИО ИЗ КАСАНДРЕ: Глумац и даље плени изгледом - веровали или не (ФОТО)

Новости онлајн

30. 11. 2021. у 11:35

СВИ су се питали како данас изгледа чувени Игнасио из ултрапопуларне серије Касандра, а истина је да се ултразгодни глумац није ни трунку променио.

КАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА ЧУВЕНИ ИГНАСИО ИЗ КАСАНДРЕ: Глумац и даље плени изгледом - веровали или не (ФОТО)

Фото: Принтскрин

Сви су се питали како данас изгледа чувени Игнасио из ултрапопуларне серије Касандра и да ли је успео да сачува свој маркантни изглед, а одговор на питање је потврдан.

Наиме, у једној од првих латино теленовела које су освојиле планету Освалдо Риос тумачио је две улоге, Игнасија и његовог брата близанца Луиса Давида. Маркантни Порториканац отворио је седму деценију живота и променио се тек за неколико бора на лицу.

Жене су уздисале за њим, шушкало се да му ни Шакира није одолела, епизоде из хит сапунице препричавале су се уз дубоке уздахе, али, ако баците поглед на његов Инстаграм, приметићете да се уопште није променио.

Подсетимо, он иза себе има три брака и три сина, а од 2015. у вези је са колегиницом Ивелин Гиро. У октобру је прославио 61. рођендан, али изгледа као да има бар двадесет година мање. Јасно је да му је теретана и даље омиљени хоби.

(Република)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)