ТАЈНА ЧУВАНА 17 ГОДИНА: Жељко Јоксимовић направио катастрофалан потез, због овога песма “Лане моје” није победила на Евровизији?

Novosti online

29. 11. 2021. у 21:34

ПРЕ тачно 17 година певач Жељко Јоксимовић такмичио се са песмом "Лане моје" на музичком такмичењу "Песма Евровизије" у Истанбулу где је освојио друго место.

ТАЈНА ЧУВАНА 17 ГОДИНА: Жељко Јоксимовић направио катастрофалан потез, због овога песма “Лане моје” није победила на Евровизији?

Фото: Принтскрин

Србија, дефинитивно никад неће заборавити да је управо Руслана "кривац" за то што је тадашњи представник Србије и Црне Горе, Жељко Јоксимовић остао "кратких рукава", те је освојио тек друго место. Продуцент и менаџер Саша Мирковић открио је дуго чувану тајну због чега Јоксимовић тада није освојио прво место. Како каже, кривац је искључиво сам Жељко.

- Није тајна да сам 2004. године био са Јоксимовићем у Истанбулу што он истиче често. Жељко није освојио Евросонг само из једног разлога, зато што је дозволио да дође са Русланом у пратњи на наше завршно вече. Само из тог разлога, то су та два поена која смо изгубили. Ми смо направили фешту у Истанбулу, довели смо и трубаче из Врања, били смо највећи фаворити поред Руслане. Ту се мешала и политика. Замолио сам Жељка да не доводи никога од Украјинаца, ту је он направио грешку. Да није то урадио, узели бисмо победу - испричао је Мирковић.

Истакао је да подршку РТС-а нису имали, те да су услед тога имали разне сукобе.

- Онда смо се вратили, изашли смо пред наше безнађе у Србији. Имали смо разноразне сукобе, из РТС нису хтели да нас подрже - рекао је Мирковић.

БОНУС ВИДЕО - КЕБА ОТКРИО ДА КОРИСТИ ЛАСЕР: Негујем се природним кремама, које сам правим

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)