САЊАЛА МРКИНУ САХРАНУ: Ана Бекута предосетила смрт Милутина Мркоњића

Novosti online

29. 11. 2021. у 00:33

НЕКАДАШЊИ министар за инфраструктуру и саобраћај и почасни председник СПС-а Милутин Мркоњић (79) преминуо је у суботу увече на Институту за кардиоваскуларне болести Дедиње, где се последњих недеља лечио због срчаних сметњи и тегоба.

САЊАЛА МРКИНУ САХРАНУ: Ана Бекута предосетила смрт Милутина Мркоњића

Фото: Принтсцреен/Јутјуб/Премијера

Како преноси портал Република, његова дугогодишња партнерка Ана Бекута пожалила се пре непуна два месеца колегама на снимању "Звезда Гранда", када је испричала да је почетком октобра сањала Мркину смрт, па је данима била ван себе. Месец дана после кошмара који је Бекута имала Милутину се стање погоршало, а Ана се трудила да буде јака иако се плашила најгорег.

- Ана је тог дана дошла нервозна на снимање, па смо је сви питали шта није у реду. Док је чекала да из бекстејџа сви уђу у студио, причала је с Босанцем и Снежаном Ђуришић о сну који је имала и била је на ивици да заплаче. Рекли су да се не оптерећује, да је то само сан и да их изненађује што је то схватила толико озбиљно. Ана се тад смирила, све је било у реду, а Мрка јој је већ сутрадан рекао да не брине и да је неће још дуго напустити – испричао је извор портала „Република“.

После неколико недеља Мрки се стање погоршало. Милутина су после задржали у болници. Ана је од тада под стресом, па је Мрку приликом посете подсетила шта је сањала.

Мрка је наводно почео да се смеје иако је имао маску док је Ана причала о свом сну. Рекао је: "Најлепша моја! Па што се плашиш кад знаш да сам ја вук! Потом јој је обећао да је неће још дуго напустити.

Фото: Танјуг/Душан Митић

За сан који је Бекута сањала зна и Саша Поповић, ком је певачица све испричала када је питао како је Мрка док су ћаскали након завршетка снимања.

- Сале, Мрки се стање не мења. Стално зовем докторе и они мене, по потреби, али не знам ништа још. Сањала сам његову сахрану пре два месеца, сећате се да сам вам причала. Никад нисам имала такве снове, зато сам се уплашила. Он ми је у болници причао да сам параноична, смејали смо се заједно. Причао је да никад неће да ме напусти, то ме смиривало. Нисам сујеверна, па се надам најбољем. Сахранисмо, Саша, бројне колеге, не могу више да плачем - рекла је тада Ана Поповићу, не слутећи да ће се убрзо сценарио из ружног сна остварити.

 

Посветила му песму "Хвала, љубави"

Једну од својих песама Ана Бекута посветила је Мрки. Речи песме до танчина говоре о томе колико је њихова љубав заправо била јака. У питању је песма "Хвала, љубави", коју је певачица снимила 2013.

- Ниче цвет из камена, не беше му намера и једна љубав незнаног порекла у срцима се ниоткуд затекла. Од сто чуда чуднија, од сто зора мудрија, те ноћи с тобом покварила ми сан, па од тада и ноћ је мени дан - гласи једна строфа, а Мрка је у више наврата у интервјуима причао о томе колико воли певачицу.

БОНУС ВИДЕО- ЗБОГ ТЕБЕ ПЛАЧЕМ И КАД СУЗА НЕМАМ: Дирљив говор Оливере Ковачевић на комеморацији Мерими Његомир

(Република)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)