ТАЊА САВИЋ СЕ ЗБОГ ЉУБАВИ СЕЛИ У БОСНУ: Градоначелник Бања Луке јој нашао стан, бивши супруг огорчен

Новости онлајн

25. 11. 2021. у 16:09

ТАЊА Савић коначно је признала да је заљубљена у градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића.

ТАЊА САВИЋ СЕ ЗБОГ ЉУБАВИ СЕЛИ У БОСНУ: Градоначелник Бања Луке јој нашао стан, бивши супруг огорчен

Фото: Инстаграм/draskostanivukovic/tanja_savic_private

Такође, огласила се и њена мајка Живана која је презадовољна ћеркиним момком, док његова породица не подржава ту везу.

Упркос свему, одлучили су да ипак остану заједно.

Како преноси Стар, Драшко је наводно изнајмио стан у Бањалуци где ће се након Нове године преселити Тања и њени синови.

- Драшко и Тања су доста разговарали. Од када се сазнало за њих, у великом су проблему, поготово градоначелник ком не иде у прилог да се сваки дан жута штампа бави њиме и његовим љубавним животом. Његова породица никако не подржава везу са Тањом, па су чак хтели и да се растану, али су схватили да треба да се боре јер је љубав јача од свега. Драшко је рекао Тањи да жели да му буде ближа и да ће је он заштитити, па јој је предложио да се са децом пресели у Босну. Она се нећкала, међутим, после само неколико дана саопштила му је да пристаје да се пресели у Бањалуку. Драшко је био пресрећан, нашао је стан преко агенције неке за дан. Послао је Тањи слике и снимке и она се одушевила. Договорили су се да после Нове године Тања са децом оде код њега. Стан је баш велики, има чак три спаваће собе, тако да ће имати места за све, а највероватније да ће Драшко већи део времена проводити са Тањом и децом - прича извор за медије.

Подсетимо, законити супруг Тање Савић, Душан Јованчевић, за Курир је рекао да није огорчен само на супругу већ и на њену породицу.

Фото: Фото: Инстаграм.цом/тања_савиц_привате

Њему је засметало то што је певачицина мајка у медијима изјавила да је он био лош жет и да је добро што се њена ћерка ослободила таквог мужа.

У разговору он је без длаке на језику оплео по ташти, тасту, шураку и свастици.

- Тањина породица не зна за срамоту, верујте ми. Они немају образа. Тању само користе јер она једина зарађује паре за њих. Зато је и искоришћавају. Ја сам им сметао јер смо ми створили нашу породицу. Златну коку сма им одвео из куће кад сам је оженио и зато ме никада нису ни волели. Када сам ја дошао у њен живот финансије су стале, зато је и хаос настао - рекао је Душан.

БОНУС ВИДЕО:

ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 25. НОВЕМБАР: Раковима треба предах, шкорпијама изазов

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)